Vlersojme Mjetin Tuaj

Ka ardhur kohe per nje automjet premium te ri?

Nëse jeni duke kërkuar për të  blerë një automjet të ri dhe për të shitur automjetin tuaj ekzistues, ne shpresojmë që ju do të konsideroni Mektrin Motors të parin.

Qëllimi ynë është që ta bëjmë përvojën tuaj sa me të thjeshtë dhe të drejtë të jetë e mundur.

Në Mektrin Motors, ne do të bëjmë gjithçka që mundemi për të siguruar që përvoja e blerjes së automjetit tuaj te ri te kthehet ne kënaqesi, përfshirë procesin e shitjes së automjetit tuaj të vjetër. Nëse po perdorni një automjet që nuk i përshtatet më nevojave tuaja, flisni me stafin tonë të shitjes per te marre ofertat me te fundit.

Duke qënë se jemi të vetmit aktualisht në treg që ofron këtë shërbim, vleresimi i mjetit bëhet në mënyre te qartë, objektivite dhe transparente duke u bazuar në cmimet e tregut Europian të automjeteve. Për të marrë një kuotim online , mjafton te zgjedhësh mjetin (i re ose i përdorur) që doni të blini, dhe të hyni në skedën e detajuar dhe përmbushur të gjitha kërkesat shënuara.