Na kontaktoni

Për çdo informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Plotësoni formularin dhe ne do të pergjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse keni nevojë për ndihmë në çdo aspekt të procesit të blerjes, mos hezitoni të na kërkoni. Përfaqësuesit tanë do të jenë të lumtur t’ju ndihmojnë në çdo mënyrë. Me anë të postës elektronike, telefonit ose personalisht, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të merrni shërbimin që meritoni.

Na kontaktoni

Adresa

Mektrin Motors sh.p.k

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Tel

Tel:   +355 69 70 50 800

E-mail

Email: info@mektrin.al