Mundësi Punësimi

Shërbimi i shkelqyer kërkon njerëz të shkëlqyer!

Ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të jashtëzakonshëm për t’u bashkuar me ekipin tonë dhe për të ndihmuar në rritjen e vazhdueshme te kompanisë. Nëse jeni energjik dhe nëse mendoni se keni çfarë nevojitet për t’i shërbyer klientëve tanë më mirë çdo ditë, do të dëshironim të kontaktoheshim nga ju!

Mektrin Motors është grupi më i madh automotiv në Shqiperi. Si Perfaqesues Zyrtar i  5 markave prestigjioze automobilistike (Jaguar, Land Rover, Volvo Car, Renult Trucks, Volvo Trucks dhe Volvo Penta), ne besojmë se automjetet tona janë fantastike, por njerëzit tanë janë të jashtëzakonshëm!

Nëse keni ndonjë pyetje ose po mendoni të bashkoheni me familjen tonë, ju lutemi na kontaktoni në E-mail: hr@mektrin.al .

Pozicion Vakant: Brand Manager

Mektrin Motors eshte ne kerkim te nje Brand Manager.

 

Pergjegjesite dhe Detyrat

 • Maksimizon te gjitha mundesite qe ofron biznesi ne sektorin automotiv per te arritur rezultate sa me te larta ekonomike.
 • Pergjegjes per te realizuar te gjithe “Business Condition” qe ka kompania Mektrin Motors me Marken ne menyre qe te arrihet maksimumi i mundshem i perfitimeve ekonomike.
 • Manaxhon, trajnon dhe motivon Staff-in ne varesi ne menyre efektive dhe sigurohet qe te kete nje nivel shume te larte sherbimi tek klientet.
 • Detyre themelore eshte ngritja dhe promovimi i imazhit te Kompanise dhe Markes.
 • Te jete ekspert i tregut duke marre njohuri te te gjithe treguesve kryesore dhe te dhenave qe lidhen me sektorin e automobilave, konkurencen dhe ekonomine.
 • Koordinon dhe manaxhon aktivitetin ne showroom per te dhene nivelin me te larte te sherbimit dhe permbushjen e te gjithe standardeve te markes.
 • Pergjegjes per kujdesin e te gjitha mjeteve te shitjes te jene ne gjendje te plote pune duke perfshire Terminalet Kompjuterike, CRM, konfigurimet e duhura te postes elektronike, webpage, broshurat e produkteve dhe cdo material tjeter te lidhur me aktivitetin.
 • Siguron nje ambjent te showroom ne gjendje perfekte, staff-i ne varesi te respektoje orarin e punes dhe zbatimin e kodit te veshjes ne fuqi.
 • Siguron qe i gjithe staff-i eshte plotesisht i trajnuar sipas kerkesave te Markes dhe ka kryer te gjithe trajnimet online te detyrueshme.
 • Siguron perputhshmeri maksimale me standardet e brand-it qe perfaqeson dhe gjithashtu siguron se i gjithe stafi ne varesi eshte ne dijeni dhe zbaton standardet me perpikmeri maksimale.
 • Ndihmon drejtuesit e kompanise dhe te Burimeve Njerzore ne procesin e Bonuseve, pagave, largimin dhe marrjen e Staff-it te ri.
 • Analizon si eshte pozicionuar Marka ne tregun vendas dhe kristalizon “target-group” te klienteve qe do synohen nga kjo Marke.
 • Mat dhe raporton performacen e te gjithe fushatave te marketingut dhe arritjen e qellimeve te tyre (ROi dhe KPi).
 • Pershtat ecurine e kompanise rreth drejtimit, zgjedhjeve dhe strategjive te pergjithshme te Markes.
 • Monitoron dorezimin e produktit dhe reagimet e klienteve mbas shitjes.
 • Monitoron tendencat e tregut, kerkimin e tregut dhe aktivitetin e konkurenteve ne menyre qe te identifikohen mundesi dhe pika kyce zhvillimi.
 • Monitoron dhe kujdeset per Databaze te te dhenave per klientet potenciale, Test Drive dhe Klientet ekzistues te Markes (manuale dhe ne sistem NAV)
 • Perfaqeson nivelin me te larte qe mban mardhenie korrekte dhe profesionale me perfaqesues te Markes dhe organizma te tjere te lidhur me te.

 

Kualifikimet:

 • Diplome Universitare ne Inxhinieri ose Ekonomi/Manaxhim/Marketing.
 • Njohuri shume te mira te automjeteve dhe sektorit automotiv ne teresi.
 • Eksperience ne sektorin automotiv ne pozicion te ngjashem.
 • Te zoteroje shume mire gjuhen Angleze.
 • Te kete aftesi organizative dhe ne manaxhimin e Staff-it.
 • Aftesi shume te mira ne shitje dhe arritjen e objektivave.
 • Njohuri te mira ne fushen e marketingut.
 • Aftesi te mira komunikimi dhe punes ne grup.
 • Pozitiv, entuziast dhe sipermarres.
 • I matur, i besueshem dhe profesional ne mardhenien e punes.
 • Njohuri shume te mira te programeve baze kompjuterike: Paketa Office, Outlook, Windows etj.
 • Te zoteroje Leje Drejtimi te klasit B.

 

Per te aplikuar per kete pozicion dergoni CV-ne tuaj me subjekt “Brand Manager” ne adresen e emailit hr@mektrin.al

 

Per me shume info mbi Mektrin Motors vizitoni webpage-in tone www.mektrin.al ose na ndiqni ne rrjetet tona sociale.

*Transporti nga Tirana ose Durresi eshte i siguruar nga kompania.

Pozicioni Vakant: Service Manager

Përshkrim dhe kualifikimet e punës:

 • Diplomë në Inxhinieri Mekanike
 • Cilësi komunikuese shume të mira
 • Cilësi organizuese shumë të mira
 • Njohuri për programet bazë të kompjuterit si Excel, Word etj
 • Cilësi organizuese për ndarjen e punëve tek mekanikët dhe sigurimi që puna është bërë në kohë dhe sipas kërkesave të klientëve
 • Eksperiencë të më parshme në këtë fushë të paktën dy vjet
 • Patentë kategoria B
 • Nivele shumë të mira komunikuese të gjuhës Angleze
 • Gjuhët e tjera përbejne avantazh

Për të aplikuar për ketë pozicion dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Service Manager” në adresën e emailit hr@mektrin.al

Pozicioni vakant: Junior Service Advisor

 

Pershkrim dhe kualifikimet e punës:

 

– Diplomë në Inxhinieri Mekanike

– Cilësi komunikuese shumë të mira

– Cilësi organizuese shumë të mira

– Njohuri për programet bazë të kompjuterit si Excel, Word etj

– Cilësi organizuese për caktimin e takimeve me klientë dhe sigurimi që puna është bërë në kohë dhe sipas kërkesave të klienteve

– Eksperiencë të më parshme në këtë fushe përbejnë avantazh

– Patente kategoria B

– Nivele shumë të mira komunikuese të gjuhës Angleze

– Gjuhët e tjera përbejnë avantazh

 

Për të aplikuar për ketë pozicion dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Service Advisor” në adresën e emailit hr@mektrin.al

Pozicioni vakant: Hostess për showroom-in Jaguar Land Rover

 

Detyrat kryesore:

 1. Mikepret në mënyre të sjellshme klientët në showroom,
 2. Shoqëron klientët gjatë gjithë vizitës së tyre në showroom
 3. Kujdeset për kërkesat klientëve nëse dëshirojnë dicka për të pirë (kafe ose uje)
 4. Sigurohet nëse në Showroom respektohen rregullat e higjenës
 5. Detyra të tjera në lidhje me aktivitetin e Hostess

 

Kualifikimet:

 

 1. Të ketë mbaruar Arsimin e mesëm ose të lartë
 2. Të jetë zoterues shumë e mirë e gjuhës Angleze (gjuhët e tjera përbëjne avantazh)
 3. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe prezantuese
 4. Të ketë njohuri në fushën e Automobilave (përbën avantazh)
 5. Të ketë eksperiencë pune

Për të aplikuar për ketë pozicion dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Hostess” në adresën e emailit hr@mektrin.al

Pozicioni vakant: Sales Advisor

Detyrat kryesore:

 1. Prezantimi dhe Promovimi i Automjeteve tek klientët dhe vizitorët e salloneve të
 2. Mbajtja e mardhënieve të vazhdueshme me klientët ekzistues dhe kontakt për klientë të rinj
 3. Organizimi dhe prezantimi tek klientët i materialeve informuese mbi automjetet dhe mbi mënyrat e financimit
 4. Ndjekja e te gjithë procesit të shitjes, nga prezantimi deri ne dorëzimin e mjetit, si dhe dokumentacionit përkatës
 5. Kontrolli dhe mirëmbajtja e mjeteve të reja për shitje
 6. Detyra të tjera në lidhje me aktivitetin e shitjes

 

Kualifikimet:

 

 1. Të ketë mbaruar Arsimin e Larte
 2. Të jetë zoterues shume i mire i gjuhes Angleze
 3. Njohuri e paketës Office
 4. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe prezantuese
 5. Të ketë njohuri në fushën e Automobilave
 6. Të ketë eksperiencë në fushën e Manaxhimit dhe Shitjes
 7. Të jetë i pajisur me Leje Drejtimi për automjet

Per te aplikuar per kete pozicion dergoni CV-ne tuaj me subjekt “Sales Advisor” ne adresen e emailit hr@mektrin.al

Pozicioni vakant: Stukator
 
Detyrat kryesore:
– Pergjegjes per pranimin dhe larjen e makines para fillimit te punes.
– Ben pergatitjen dhe kontrollin e pjeses apo makines qe do te stukohet dhe lyhet.
– Ben gerryerjen dhe pergatitjen per ta futur ne furre
– Pergjegjes per pastrimin e guarnicioneve, dyerve nga brenda dhe elementeve te tjere nga fondo.
– Eshte pergjegjes per cilesine e punes se kryer si dhe ben kontrollin perpara dorezimit te pjeses ose makines tek punetori i lyerjes.
– Miremban dhe eshte pergjegjes per veglat e punes qe ka ne dispozicion
– Sigurohet qe vendos te gjitha mjetet/pajisjet mbrojtese te nevojshme, perpara fillimit te punes.
– Duhet te mbaje veshur uniformen e punes si dhe te respektoje orarin dhe etiken e komunikimit ne ambjentin e punes.
– Pastrimi i vendit dhe veglave te punes.
 
Kualifikimet:
– Te kete mbi 2 vite eksperience pune ne kete pozicion
– Te kete njohuri mbi procesin e punes, materialet qe do te perdoren dhe kohen e nevojshme per riparim
– Te kete eksperience me makina te reja
– Leje drejtimi klasi B
– Diploma ne kete fushe perben Avantazh
– Korrektesi
– Aftesi te mira komunikuese dhe I afte te punoje ne grup
 
Raporton tek After Sales Manager.
 
Per te aplikuar per kete pozicion dergoni CV-ne tuaj me subjekt “Stukator” ne adresen e emailit hr@mektrin.al