Rezervo test drive

Test-Drive me makinën e ëndrrave tuaja…

Mektrin Motors ju ofron mundësine e kryerjes së Test-Drive me automjetin tuaj të ardhshëm, duke përjetuar të gjithë adrenalinën e guidës dhe detajet e automjetit. Të gjitha modelet Jaguar, Land Rover, Volvo apo mjetet tona të përdorura, po ju presin ju për ti testuar. Plotësoni të dhënat e mëposhtme, rezervoni takimin në orarin më të përshtatshëm për ju, dhe skuadra Mektrin Motors do t’ju kontaktojë në cast….