Vlerat Tona

Grupi Mektrin Motors dhe punonjësit e saj orientohen çdo ditë nga një sërë vlerash që shërbejnë si bazë për mënyrën se si veprojmë.

 

1. Pasioni për Përsosmëri

Për të qenë më të mirët, gjithë kohën.

2. Fokusi ndaj Klientit

Ne sigurojmë që çdo klient te jete i kënaqur.

3. Teamwork

Ne promovojmë një mjedis të bashkëpunimit dhe respektit.

4. Ndershmëri

Ne jemi profesionistë, etikë, të sinqertë dhe të përgjegjshëm.

5. Gatishmëria për t’u rritur

Ne vazhdimisht krijojme dhe përmirësojmë.