Dëshironi automjetin e ëndrrave tuaja? Dëshironi një produkt të çertifikuar, të garantuar dhe me çmimin e duhur?

Mektrin Motors, përfaqësues zyrtar i markavave premium

Jaguar & Land RoverVolvo CarsKia, Volvo Trucks, Renault Trucks, Volvo Penta dhe Ranieri International Boats

Mektrin Motors ju ofron automjete të reja, makina të përdorura me garanci me çmimet më të mira në treg dhe me mundësi financimi, leasing.

Tek ne gjithashtu mund të gjeni mjete pune, mjete uji, pjesë këmbimi origjinale.

Servis të autorizuar dhe të standardeve më të larta europiane, shërbime karrocerie sipas teknikave më të fundit.

Kërko sipas markës

Servis

Servis

Çdo makinë merr kujdesin dhe vëmendjen që meriton. Çdo shërbim performohet nga teknikët e trajnuar dhe te çertifikuar.

Shërbimet Financiare

Shërbimet Financiare

Mektrin Motors ju ofron marrjen me leasing (qera te kredituar) per automjete te cilat mund ti perdorni per nje periudhe te caktuar, duke bere nje pagese mujore vetem per pjesen e financimit.

Makina me Qira Operacionale

Qira Operacionale

Me anë qirasë operacionale keni gjithçka ju nevojitet në një këst të vetëm. Pagesa e makinës së re, të gjitha sherbimet periodike, makine zevendeseuse, kostot e dokumentacionit, 24 ore asistence rrugore, sistem monitorimi GPS.
Mundesi ndërrimi gjat periudhes se kontrates, gjithashtu mundesi blerjeje te automjetit ne fund te kontrates.