Dorëzimi i Mjetit

Etapat e dorezimit te mjetit pas shitjes

Gati për të shkuar në shtëpi me automjetin tuaj të ri…

Ne kujdesemi që eksperienca juaj në Mektrin Motors të jetë e paharrueshme.

Të përpiktë në datën e dorëzimit, ju do ta gjeni makinën tuaj të re në gjëndje perfekte, të kompletuar me të gjithë dokumentacionin e nevojshëm dhe gati për të provuar adrenalinën.

Asnjë klient nuk është njësoj, ndaj dhe asnjë dorëzim nuk do të jetë njësoj.
Një mini-festë e ngrohtë, organizuar vetëm për ju, ju pret përpara se të niseni në aventurën tuaj të re, me mjetin tuaj të ri.