Zgjidhje Alternative Transporti

Keni probleme me makinen tuaj? Ju duhet ta riparoni ate por nuk keni me se te levizni?

Mektrin-Motors eshte kompania qe ju mundeson nje sherbim te plote duke ju ofruar marrjen me Karroatrec te automjetit tuaj ku do qe te ndodheni dhe riparimin e tij ne Servisin tone profesional. Gjate periudhes se riparimit te automjetit tuaj ju kemi mundesi te shumta per te levizur, pasi ne e cmojme kohen tuja.

Curtesy Car

Nese zoteroni nje automjet Jaguar & Land Rover ne ju ofrojme automjetin Curtesy Car si automjet zevendesues deri ne riparimin e automjetit tuaj. Sherbimi Curtesy eshte ekskluzivisht per automjetet e markes Jaguar & Land Rover.

Rent a Car

Mektrin Motors ju mundeson zgjedhjen me te pershtatshme per buxhetin dhe kerkesat tuaja per te perdorur nje nga automjetet tona Premium me qera per aq dite sa ju nevojitet. Nese mjeti juaj ndodhet ne Servisin tone per riparim ne aplikojme cmime preferenciale si dhe procedura shume te shpejta.

Sherbim Taksi

Ne rast se keni nevoje per transport te shpejte per te shkuar ne cdo destinacion, ne bashkepunim me shoqeri Taxi, ju mundesojme kete sherbim prane ambjenteve tona nderkohe qe ju jeni duke konsumuar nje kafe.