Mektrin Showroom

Mjetet qe tregton Mektrin Motors i sjell kryesisht nga shteti fqinj Italia si dhe nga Gjermania. Kjo bazuar nga bashkepunimi me partneret me te medhenj te ketij sektori ku mund te permendim Tirvellato, PadovaStar, AutoStarGroup, AutoStore, e shume te tjera, Mektrin Motors ka pasur nje historik te sukseshem blerjesh dhe shitjesh gjate ketyre viteve aktivitet duke krijuar keshtu profesionalitet ne sherbim dhe efektivitet.

Dy fjale mbi procedurat e terheqjes se mjeteve nga shteti i origjines deri tek ne , duke qene se mjetet blihen nga koncesionaret ,ato perbejne nje zinxhir kontrollesh mekanike dhe elektrike te cilat bejne te mundur gjendjen reale te mjetit. Eshte kusht qe cdo mjet i perdorur qe kthehet ne subjekt rishitje, te kete te gjithe historikun e serviseve te autorizuara me pjese origjinale. Keni degjuar ndonjehere per JahresWagen? Luksi per te pasur nje mjet gjysem te ri eshte me prane nesh tanime. Mjete te vitit te fundit te perdorura nga 6-12 muaj i ofrohen klientit me nje vlere konkuruese ne treg. Cdo dite e me shume shtohet kerkesa per te pasur nje mjet te ri por me vlere te konsiderueshme dhe te perballueshme nga klienti dhe JahresWagen ka krijuar nje ure efektive me Mektrin Motors per te ardhur ne dyert e klientit. Faqja e internetit eshte gjithmone e azhornuar me mjetet me te reja,ato qe jane ne ardhje si dhe ofertat me te reja.

 

Ambientet tona: