Origjina e Mjeteve

Mektrin Motors eshte Perfaqesues Zyrtar I Jaguar & Land Rover, Volvo Car, Renault Trucks, Volvo Penta dhe Volvo Trucks. Si i tille, ka detyrimin dhe privilegjin qe mjetet e ketyre markave ti importoje nga prodhuesit e tyre perkatesisht ne Mbreterin e Bashkuar, Suedi dhe ne vende te tjera te BE ku keto prodhues te medhenj kane fabrikat e tyre.

Flota e mjeteve te Mektrin Motors perbehet dhe nga automjetet te markave te tjera, te reja dhe te perdorura, qe importohen ne vende te ndryshme te BE si rrjedhoje e bashkepunimt me partneret tane te ketij sektori, Mektrin Motors ka nje historik te sukseshem ne tregtimin e automjeteve gjate ketyre viteve qe operon, duke krijuar nje besim dhe reputacion te larte tek klientet e tij.

Suksesi i cilesise dhe garancise se mjeteve qendron ne faktin qe te gjitha keto mjete te importuara kalojne nepermjet nje procesi kontrolli te detajuar perpara se te prezantohen tek klientet.

Faqja Zyrtare www.mektrin.al eshte e perditesuar me mjetet ne stock si dhe me ofertat me te reja qe ka kompania ne cdo kohe.