Sherbim Karotreci

Problemet e makinava edhe pse nuk e deshirojme mund te ndodhin te kene difekte edhe gjate udhetimit tuaj. Mektrin Motors ju ofron sherbimin e karroatrecit gjate 24 oreve te dites dhe 7 dite te javes.

 

Per vec sherbimit te karoatrecit ju do te mund te gjeni edhe servisin me specialistet tane ne 7 dite te javes. Me Mektrin Motors do te keni mundesine edhe te marjes se nje makine me qera per te mos anulluar udhetimin tuaj.

Ju mund te telefononi ne cdo kohe ne keto numra telefoni per cdo nevoje apo te papritur qe ju ndodh gjate udhetimit:

 

  • Karotreci:           Cel: +355 67 20 34 299

 

Specialistet tane jane gjithmone te gatshem tiu ndihmojne ne cdo kohe. Mos nguroni te na kontaktoni!