Pas pushimeve verore është momenti të ndërrosh vajin dhe filtrat dhe Mektrin Motors vjen me ofertën për shërbimin e mirëmbajtjes për Range Rover Evoque-n tënd.

Në paketën e ofruar përfshihen:

    • Vaj Sintetik Castrol
    • Filtër Ajri
    • Filtër Vaji
    • Filtër Nafte
    • Filtër Kabine

Në paketë përfshihet gjithashtu kontrolli i përgjithshëm i makinës tënde falas.

E gjithë paketa për vetëm 199€

E ku kujdesen për Evoque-n tënd më mirë se tek përfaqësia zyrtare e Land Rover.

Rezervo orarin tënd tani: +355697083778

*Oferta është e vlefshme për modelin Range Rover Evoque 2.2d 2011-2015