• Jaguar dhe Land Rover falënderojnë të gjithë ata anembanë botës të përfshirë në luftën kundër koronavirusit
  • Më shumë se 160 automjete të vendosura tani globalisht për të mbështetur organizatat e reagimit emergjent
  • 57 automjete, përfshirë 27 Defender të rinjnga flota e shtypit, të vëna në shërbim të Kryqit të Kuq Britanik për të ofruar ilaçe dhe ushqim për njerëzit në nevojë, përfshirë të moshuarit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
  • 65 automjete të mëtejshme po mbështesin Shoqëritë e Kryqit të Kuq në Australi, Spanjë, Afrikën e Jugut dhe Francë me më shumë automjete që pritet të vendosen në Mbretërinë e Bashkuar dhe vendet e tjera shumë shpejt
  • Land Rover ka punuar me Federatën Ndërkombëtare të Shoqërive të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe IFRC për mbi 65 vjet, duke financuar projekte të gatishmërisë ndaj katastrofës dhe reagimit ndaj urgjencës në të gjithë botën
  • Jaguar dhe Land Rover gjithashtu mbështesin forume lokale të qëndrueshmërisë në Mbretërinë e Bashkuar duke huazuar automjete te Shërbimi Kombëtar i Shëndetit dhe ekipet e reagimit të shërbimeve emergjente që luftojnë koronavirusin
  • Pajisjet mbrojtëse po i dhurohen NHS duke përfshirë syzet e sigurisë së mbështjelljes në spitalet në të gjithë vendin për të mbrojtur stafin e shërbimit shëndetësor
  • Duke punuar ngushtë me qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar duke ofruar mbështetjen dhe ekspertizën tonë në këto kohë të papara për të luftuar ndikimin e koronavirusit
  • Më shumë azhornime për t’u ndjekur këtë javë (30 Mars e tutje)

 

 

E hënë 30 Mars, Whitley, Britani e Madhe – Jaguar dhe Land Rover kanë vendosur në dispozicion më shumë se 160 automjete globalisht për të mbështetur organizatat e reagimit emergjent gjatë krizës së koronavirusit.

Një total prej 57 automjetesh përfshirë 27 Defender të rinj janë vënë në dispozicion për Kryqin e Kuq Britanik për të ofruar ilaçe dhe ushqime për njerëz të rrezikuar në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar të cilët tani kanë nevojë për mbështetje shtesë për shkak të rregullave të distancimit social.

Ekipet e Jaguar dhe Land Rover në Spanjë, Francë, Afrikë të Jugut dhe Australi kanë huazuar automjete për shoqëritë e tyre të Kryqit të Kuq dhe shumë tregje po ofrojnë ndihmë për ekipet e tyre lokale.

Ky shërbim po sigurohet me flota të automjeteve tani në dispozicion për shkak të shtyrjes së eventit të lançimit.

Jaguar Land Rover po punon ngushtë me qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar dhe ka ofruar ekspertizën e tij kërkimore dhe inxhinierike, si dhe inxhinierinë dixhitale dhe projektimin, shtypjen e modeleve dhe prototipeve 3D, mësimin e makinerive, inteligjencën artificiale dhe mbështetjen e shkencës së të dhënave.

Pajisjet mbrojtëse i janë dhuruar NHS duke përfshirë syzet e sigurisë së mbështjelljes në Spitalin Royal Bolton Royal, Spitalin e St James në Leeds dhe Spitalin e Fëmijëve Birmingham..

Finbar McFall, Drejtori i Përvojës së Konsumatorëve në Jaguar Land Rover, tha: “Shëndeti dhe siguria e punonjësve tanë, klientëve dhe familjeve të tyre mbetet përparësia jonë. Jaguar dhe Land Rover do të bëjnë gjithçka që mundemi për të mbështetur njerëzit në nevojë në të gjithë botën. Partneriteti ynë me Kryqin e Kuq shkon prapa 65 vjet dhe ne do të punojmë krah për krah për ta për të bërë gjithçka mundemi gjatë këtij emergjence globale shëndetësore. Ne gjithashtu do të ofrojmë ndihmë për ata që janë afër shtëpisë në komunitetet tona lokale. Të gjithë ne mund të luajmë një rol në ndihmë të të prekurve gjatë kësaj pandemie globale. ”

Simon Lewis, Shefi i Përgjigjes ndaj Krizave, Kryqi i Kuq Britanik tha: “Kjo urgjencë globale e paparë kërkon që të gjithë të tërhiqemi. Si pjesë e përgjigjes së Kryqit të Kuq Britanik ndaj koronavirusit, ne jemi duke u zhvendosur thellë në zemrën e komuniteteve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar për të ndihmuar në forcimin e mbështetjes për njerëzit më të cenueshëm përmes shpërndarjes së parcelave ushqimore thelbësore dhe ilaçeve për ata që nuk mund të dalin.

Ne kemi qenë të mbingarkuar nga mirësia e treguar në të gjithë vendin, jo vetëm nga numri ynë në rritje i vullnetarëve, por edhe partnerët tanë të gjatë. Falë mbështetjes bujare të Land Rover, ekipet tona të Reagimit të Emergjencave në Mbretërinë e Bashkuar do të arrijnë edhe më shumë njerëz që jetojnë në komunitete të izoluara sesa mund të ishim ne vetëm. “

Land Rover dhe Federata Ndërkombëtare e Shoqërive të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe (SNRF) kanë punuar së bashku për mbi 65 vjet, duke ndihmuar komunitetet të përgatiten dhe t’u përgjigjen urgjencave me projekte të gatishmërisë së katastrofës në të gjithë botën – jetike në raste si kjo.

Përmes partneritetit të saj me Kryqin e Kuq Britanik, Land Rover ka ndihmuar gjithashtu të financojë përpjekjet për ndihmë emergjente përmes Aleancës për Ndihmë Disaster, i cili mbështet programe të aftësive të komunitetit në Mbretërinë e Bashkuar dhe në mbarë botën, duke siguruar ndihmë financiare menjëherë kur fatkeqësitë goditen – përfshirë koronavirusin. Kryqi i Kuq Britanik tashmë ka dhënë 200,000 £ për të mbështetur vendet aziatike të prekur rëndë nga pandemia.

 

 

Land Rover dhe Federata Ndërkombëtare e Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe

Së bashku, Land Rover dhe Federata Ndërkombëtare e Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe (IFRC) janë të përkushtuar që t’u ofrojnë komuniteteve të prekshme qasje në njohuri dhe mbështetje, pavarësisht se kush dhe ku janë.

Në nivel global, partneriteti Land Rover dhe IFRC mbështet projekte të gatishmërisë dhe reagimit ndaj katastrofës në të gjithë botën, me një përqendrim aktual në Australi, Indi, Itali, Meksikë, MB dhe SH.B.A.

Në Mbretërinë e Bashkuar, Land Rover dhe Kryqi i Kuq Britanik ofrojnë një trajnim intensiv për të krijuar një komunitet të specialistëve të specializuar për përgjigje emergjente, të gatshëm për t’u vendosur kur godet një fatkeqësi. Ndërkombëtarisht, projektet mbështesin komunitetet e cenueshme – nga zonat urbane në disa nga vendet më të largëta.