Prapa skenave: Shikoni spotin e Defender që paraqet pamjet nga realizimi I filmit duke përfshirë një kërcim 30m https://youtu.be/u7Oc4g_CtZc

  • Aftësia e pandalshme: Teknologjia pionere e Land Rover, aftësia për lëvizje dhe qëndrueshmëria ekstreme e bëri Defenderin e ri zgjedhjen natyrale për sekuencën e ndjekjes në No Time To Die
  • VIN 007: 10 Defender u përdorën në bërjen e No Time To Die duke përfshirë Defenderin e shtatë të ndërtuar VIN 007
  • Në kërkesë: Që nga inagurimi i Defenderit të ri në Shtator 2019, Land Rover ka parë një interes të paparë në kërkesë për modelit të ri dhe ka tejkaluar furnizimin. Pronarët krenarë do të marrin çelësat e tyre nga Pranvera 2020.
  • Porosit Defenderin tënd njësoj si tek No Time To Die: at landrover.com/Defender
  • No Time To DieNë kinema në Prill 2020

17 Shkurt 2020, Whitley, UK: Reklama televizive e Land Rover për Defenderin e ri tregon aftësinë e tij në terrene të ashpra. Reklama përmban një vështrim ekskluziv, në prapaskenë, se çfarë të presësh nga Defenderi i ri në No Time To Die.

 

 

Pamjet e provës të përfshira në reklamë tregojnë Defenderin e ri që nisi në ajër.

Defenderat janë vënë në prova të mëtejshme ekstreme pasi automjeti drejtohet me shpejtësi të lartë përmes kënetave dhe lumenjve.

 

Sekuenca e ndjekjes në No Time To Die u drejtua nga koordinatorët e marifeteve, Lee Morrison duke punuar së bashku me fituesin e Oskarit për efektet speciale, mbikëqyrësi i automjeteve të aksionit Chris Corbould.

 

Lee Morrison deklaroi: “Ne e shtyem Defenderin më shumë se sa besonim se mundej për të gjeneruar adrenaline maksimale, dhe t’u japim fansave një pasqyrë në sfidën e pa kompromis për të prodhuar një sekuencë të jashtëzakonshme të ndjekjes, të cilën ju mezi mund ta shikoni në “No Time To Die”

 

Nick Collins, drejtori i linjës së automjeteve Land Rover Defender tha: “Krijuam një standard të ri testimi për Defender, më sfiduesin që kemi pasur ndonjëherë dhe unikë për këtë automjet. Fuqia fizike dhe qëndrueshmëria maten nga një numër i testeve të ndryshme duke përfshirë një provë të kërcimit të urës e cila na dha besim për të ofruar atë që skuadra e marifeteve që duhet për të krijuar për No Time To Die, pa asnjë modifikim në strukturën e trupit përveç instalimit të një kafazi rrotullues

 

Vendosja e këtyre automjeteve përmes ritmeve të tyre ishte frymëzuesja Xhesika Hawkins, e cila Morrison zgjodhi nga Seria e Formulës 3 W pasi zbuloi potencialin e saj dhe ai nuk harxhoi asnjë sekondë për ti dhënë asaj mundësine për tu shfaqur në No Time To Die, pjesmarrja e saj e parë në film. Xhesika komentoi: “Nuk ka më emocionuese se sa të jesh një shofere marifetesh në një film të James Bond dhe është nder të jesh pjesë e këtij filmi të pabesueshëm duke ngarë Defenderin e ri. “