Range Rover Sport SDV6

Range Rover Sport SDV6

Opsione Baze
 • Klima 4 zona
 • Tavan xhami panoramik me hapje
 • Hapje bagazhi me buton
 • Keyless start
 • Kamera e pasme parkimi
 • Sensor parkimi para dhe pas
 • Timon elektrik komanda multifunksional
Informacion i përgjithshëm
€32,000
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 140,000km
Viti 2013
Motorri 3.0 - 292HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: e zeze
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay