Cranchi Yachts befason me A46, një tender luksoz 46 këmbë e cila përkufizon ndërthurjen e forcës, origjinalitetit dhe bukurisë në një. Me një performance të jashtëzakonshme edhe në det të trazuar, A46 është hyrja më e re në rangun e Cranchi Yachts.

I gjithë perimetri i jahtit mund të përshkohet në mënyrë të sigurtë, pa hasur ndonjëherë pengesa. Pra, është jashtëzakonisht komode të lëvizësh nga mesi i varkës, ku ka edhe konsolën e drejtimit. Gjithashtu aty dotë gjeni shiritin dhe tavolinën, drejt harkut dhe skajit ku ka më shumë ndenjëse dhe hapësira komode. Në hapsirë me njëri-tjetrin, të lidhura në mënyrë perfekte për t’i ofruar pronarit një vend të sigurt kushtuar kënaqësisë, relaksimit dhe komoditetit.

Qendra autentike dhe emocionale e jahtit është këndi elegant i galerisë i pajisur me sobë, lavaman, frigorifer dhe makinë akulli. Kjo për të shijuar rastet më të mira të relaksimit dhe argëtimit, momentet e orëve të lumtura apo vaktet.

Përpara në bar, ka një treshe sediljesh përballë marsheve me një stil elegant sportiv. Piloti është i destinuar për sediljen qendrore. Përballë saj ndodhet një tastierë e madhe pilot e pajisur me më të mirën që mund të ofrojë sot elektronika, për të manovruar varkën dhe për të menaxhuar të gjitha sistemet e automatizimit të shtëpisë dhe argëtimit.

Ikonik për bukurinë e linjave të tij dhe për efektin sugjestionues kromatik. Kjo falë fibrave të karbonit, pjesa e sipërmenkarakterizon thellësisht estetikën dhe karakterin e këtij jahti. Mbulesa është padyshim teknologji e lartë. E lehtë, rezistente dhe me ndriçim dhe një sistem të integruar hi-fi dhe ndjesitë që mund të zgjojnë janë absolutisht romantike. Kjo është kryesisht për shkak të sistemit të tehut që lejon hapjen e pjesës së fortë në pak sekonda. Kjo krijon prerje drite dhe hije që japin sugjerime unike, në harmoni të përkryer me stilin e rafinuar të A46. Hija e ofruar nga tavani i fortë mund të zgjerohet edhe në pjesën tjetër të kabinës falë pajisjeve të rehatshme.

Sidoqoftë, për të zbuluar veçorinë më befasuese të Tenderit Luksoz A46, duhet të shohim kuvertën. Skajet e sipërme të anëve janë të gjera dhe ofrojnë ndenjëse shtesë të rehatshme, ideale për momente komoditeti. Me një mekanizëm servo-elektrik për të zgjatur ndjeshëm sipërfaqen e kabinës (mbi 5 metra) me dy tarraca që dalin mbi ujë, në vazhdimësi të plotë me dyshemenë e kabinës.