Volvo XC90 B5 MHEV

Volvo XC90 B5 MHEV

Opsione Baze
 • 20″ 10-Spoke Black Diamond Cut
 • Dorezat e dyerve me dekor të shndritshëm dhe ndriçim të drejtuar poshtë
 • Grila e përparme me elementë shirit të kromuar dhe kornizë të kromuar
 • Grila përpara në ngjyrë Silver pa shkëlqim dhe kornizë të kromuar
 • Kasat e pasqyrave të dyerve, me koordinim të ngjyrave
 • Protective cap kit, Matt Tech Grey
 • Shinat e shndritshme të integruara mbi tavan
 • Tavani panoramik
 • Zbukurimi me alumin të shndritshëm përreth dritareve anësore
 • Dekori me alumin Metal Mesh
 • Kruskoti dhe panelet e sipërme të personalizuara të dyerve
 • Levë marshesh e personalizuar
 • Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
 • Profili i pragut të derës me ndriçim
 • Tapetet ekskluzive prej tekstili, në ngjyrë Charcoal
 • Tapetet prej tekstili, rreshti i tretë
 • Tapiceria e tavanit në ngjyrë Blond
 • Tapiceria me lëkurë
 • Timon i personalizuar, ngjyrë Charcoal
 • Çelësi i pultit
 • CleanZone me pastrues ajri
 • Klima e parkimit me fikje të vonuar
 • Kondicionimi i ajrit në rreshtin e tretë
 • Perdet e diellit në dyert e pasme
 • Sensori i lagështisë
 • Sistemi i klimës me katër zona
 • Timoni me ngrohje
 • Mbyllja automatike e dyerve
 • Mbyllja e dyfishtë
 • Vendi i fshehur i ruajtjes
 • Xhamat anësorë të temperuar
 • Jastëkët e ajrit me dy faza
 • Jastëku i ajrit te këmbët, në anën e shoferit
 • Mbrojtja ndaj goditjes anësore
 • Rripat e sigurimit
 • Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
 • Drita e frenimit të emergjencës
 • Kompleti i lëvizjes së përkohshme
 • Sistemi i frenimit me rigjenerim të energjisë
 • Jastëku ndihmës i integruar
 • Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
 • Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
 • Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit
 • Afishimi në lartësinë e shikimit
 • Drejtimi i asistuar me përshtatje
 • Ekrani për shoferin 12″
 • Ekrani qendror 9″
 • Fenerët plotësisht LED
 • Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
 • Kufizuesi i shpejtësisë
 • Llambat e mjegullës
 • Manuali dixhital i përdorimit
 • Monitorimi i presionit të gomave
 • Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
 • Pasqyrat e shikimit prapa me errësim automatik
 • Pastrimi i fenerëve
 • Sensori i shiut
 • Asistenca në parkim
 • Asistenca e parkimit, prapa dhe përpara
 • Kamera e ndihmës së parkimit, prapa
 • Mbajtësja e biletës
 • Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
 • Asistenca për shoferin
 • Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës
 • Pilot Assist
 • Asistenca për sigurinë
 • Alarmi për rrugë të rrëshqitshme
 • Informimi për tabelat rrugore
 • Ndihma e ruajtjes së korsisë
 • Zbutja e përplasjes nga korsia përballë
 • Ndërgjegjësimi i shoferit
 • BLIS™ dhe alarmi për trafik të kryqëzuar
 • Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa
 • Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve
 • Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
 • Ndenjëset e pasme me ngrohje
 • Ndenjëset e përparme Comfort
 • Ndenjëset përpara me ngrohje
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit me memorie
 • Ndenjësja elektrike e shoferit me memorie
 • Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës, mbrapa anash, rreshti i dytë
 • Shtatë ndenjëset individuale
 • Tapiceria e tavanit me tekstil Nubuck
 • Zgjatimi elektrik i jastëkut, shoferi
 • Dera elektrike e bagazhit
 • Hyrja pa çelës me derë bagazhi me hapje elektrike pa duar
 • Mbulesa e ngarkesës, automatike
 • Pllaka e veshjes e portës së bagazhit, prej inoksi
 • Priza elektrike, hapësira e ngarkesës
 • Mbajtësja e çantave të ushqimeve
 • Kambioja automatike me 8 marshe Geartronic™, AWD
 • Kontrolli i zbritjes në pjerrësi
 • Teknologjia Start/Stop
 • Transmisioni integral (AWD)
 • Altoparlanti bas me ajrim
 • Harman Kardon Premium Sound
 • Kontrolli nga distanca në timon
 • Transmetimi audio dixhital (DAB+)
 • Aplikacioni Volvo Cars
 • Apple CarPlay
 • Karikimi me valë i telefonit
 • Lidhja Bluetooth®
 • Shërbimet e Google
Opsione Shtese
 • Ngjyra Onyx Black Metallic
 • Sedile lekure AMBER me Ventilim
 • 21″ me 8-Spoke Black Diamond Cut
 • Kamera 360 Grade
 • Amortizatore me Ajer
 • Xhamat e Pasem te Erret
 • Gome Rezerve
 • Xhamat e pasem dhe anesore te laminuar
 • Pergatitja per bllokimin ndaj alkoolit
 • Mbajtesja e fikeses se zjarrit
 • Pedane anesore
 • Ganxhe Elektrike
Informacion i përgjithshëm
€109,900
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 2.0 - 235 HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Onyx Black Metallic
Ngjyra Brenda: Amber
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 7

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay