Volvo XC60 B5 Mild Hybrid Ultimate Bright AWD

Volvo XC60 B5 Mild Hybrid Ultimate Bright AWD

Opsione Baze
 • Eksterieri
 • 20″ 5-Multi Spoke Black Diamond Cut
 • Grilë e përparme në ngjyrë të zezë me shumë shkëlqim dhe kornizë të kromuar
 • Protective cap kit, Matt Tech Grey
 • Shinat mbi tavan, në alumin të çelët
 • Tavani panoramic
 • Kasat e pasqyrave të dyerve, me koordinim të ngjyrave
 • Zbukurimi me alumin të shndritshëm përreth dritareve anësore
 • Interieri
 • Dekori me alumin Metal Mesh
 • Kruskoti i personalizuar
 • Mbështetësja qendrore e krahut mbrapa
 • Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
 • Tapiceria me lëkurë
 • Timon i personalizuar, ngjyrë Charcoal
 • Levë marshesh e personalizuar
 • Pllakat e shkallareve Volvo, prej alumini
 • Tapetet prej tekstili
 • Tapiceria e tavanit në ngjyrë Blond
 • Klima
 • Sistemi i klimës me katër zona
 • CleanZone me pastrues ajri
 • Klima e parkimit me fikje të vonuar
 • Sensori i lagështisë
 • Mbrojtja dhe siguria
 • Drita e frenimit të emergjencës
 • Jastëkët e ajrit me dy faza
 • Jastëku i ajrit te këmbët, në anën e shoferit
 • Kompleti i lëvizjes së përkohshme
 • Mbrojtja ndaj goditjes anësore
 • Mbyllja automatike e dyerve
 • Ndriçimi i tokës
 • Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
 • Rripat e sigurimit
 • Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
 • Sistemi i frenimit me rigjenerim të energjisë
 • Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
 • Xhamat anësorë të temperuar
 • Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit
 • Mbështetja për shoferin
 • Afishimi në lartësinë e shikimit
 • BLIS™ dhe alarmi për trafik të kryqëzuar
 • Fenerët plotësisht LED
 • Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës
 • Llambat e mjegullës
 • Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa
 • Pastrimi i fenerëve
 • Pilot Assist
 • Asistenca e parkimit, prapa dhe përpara
 • Drejtimi i asistuar me përshtatje
 • Ekrani për shoferin 12″
 • Ekrani qendror 9″
 • Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
 • Informimi për tabelat rrugore
 • Kamera e ndihmës së parkimit, prapa
 • Kufizuesi i shpejtësisë
 • Manuali dixhital i përdorimit
 • Mbajtësja e biletës
 • Monitorimi i presionit të gomave
 • Ndihma e ruajtjes së korsisë
 • Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
 • Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
 • Pasqyrat e shikimit prapa me errësim automatik
 • Sensori i shiut
 • Ndenjëset
 • Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit me memorie
 • Ndenjësja elektrike e shoferit me memorie
 • Zgjatimi elektrik i jastëkut, shoferi
 • Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve
 • Ndenjëset e përparme Comfort
 • Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës mbrapa
 • Pesë ndenjëset
 • Zbutja e përplasjes nga korsia përballë
 • Paketimi dhe ngarkimi
 • Dera elektrike e bagazhit
 • Hyrja pa çelës me derë bagazhi me hapje elektrike pa duar
 • Kontrolli i llambave të rimorkios
 • Mbulesa e bagazhit, manuale
 • Pllaka e veshjes e portës së bagazhit, prej inoksi
 • Priza elektrike, hapësira e ngarkesës
 • Rrjeta mbrojtëse
 • Performance
 • Kambioja automatike me 8 marshe Geartronic™, AWD
 • Kontrolli i zbritjes në pjerrësi
 • Teknologjia Start/Stop
 • Transmisioni integral (AWD)
 •  
 • Teknologjia dhe zëri
 • Altoparlanti bas me ajrim
 • Harman Kardon Premium Sound
 • Aplikacioni Volvo Cars
 • Apple CarPlay
 • Karikimi me valë i telefonit
 • Kontrolli nga distanca në timon
 • Lidhja Bluetooth®
 • Shërbimet e Google
 • Transmetimi audio dixhital (DAB+)
Opsione Shtese
 • Paketa CLIMATE                                                                                                                  
 • Sedilet e para me ngrohje
 • Sedilet e pasme me ngrohje
 • Timoni me ngrohje
 • Adaptive Cruise Control incl. Pilot Assist, Distance Alert, Lane Keeping Aid
 • Xhamat e Pasem te Erret
 • Xhama Anesore te Laminuar
 •   Rrota rezervë e përkohshme
 •   Kamera 360°
 •   Sedilet e para me funksion masazhi
 •   Pergatitja per bllokimin ndaj alkoolit
 •   Amortizatore me ajer
Informacion i përgjithshëm
€97,500
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2023
Motorri 2.0 - 235 HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Denim Blue Metalike
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay