Volvo XC60 B4 Mild Hybrid Plus Bright AWD

Volvo XC60 B4 Mild Hybrid Plus Bright AWD

Opsione Baze
 • Grilë e përparme në ngjyrë të zezë me shumë shkëlqim dhe kornizë të kromuar
 • Protective cap kit, Matt Tech Grey
 • Shinat mbi tavan, në alumin të çelët
 • Kasat e pasqyrave të dyerve, me koordinim të ngjyrave
 • Zbukurimi me alumin të shndritshëm përreth dritareve anësore
 • CleanZone me pastrues ajri
 • Klima e parkimit me fikje të vonuar
 • Sensori i lagështisë
 • Sistemi i klimës me dy zona
 • Drita e frenimit të emergjencës
 • Jastëkët e ajrit me dy faza
 • Jastëku i ajrit te këmbët, në anën e shoferit
 • Kompleti i lëvizjes së përkohshme
 • Mbrojtja ndaj goditjes anësore
 • Mbyllja automatike e dyerve
 • Ndriçimi i tokës
 • Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
 • Rripat e sigurimit
 • Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
 • Sistemi i frenimit me rigjenerim të energjisë
 • Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
 • Xhamat anësorë të temperuar
 • Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit
 • Asistenca e parkimit, prapa dhe përpara
 • Drejtimi i asistuar me përshtatje
 • Ekrani për shoferin 12"
 • Ekrani qendror 9"
 • Fenerët LED
 • Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
 • Informimi për tabelat rrugore
 • Kamera e ndihmës së parkimit, prapa
 • Kufizuesi i shpejtësisë
 • Manuali dixhital i përdorimit
 • Mbajtësja e biletës
 • Monitorimi i presionit të gomave
 • Ndihma e ruajtjes së korsisë
 • Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
 • Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
 • Pasqyrat e shikimit prapa me errësim automatik
 • Piloti automatik
 • Sensori i shiut
 • Zbutja e përplasjes nga korsia përballë
 • Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit me memorie
 • Ndenjësja elektrike e shoferit me memorie
 • Zgjatimi elektrik i jastëkut, shoferi
 • Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve
 • Ndenjëset e përparme Comfort
 • Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës mbrapa
 • Dera elektrike e bagazhit
 • Hyrja pa çelës me derë bagazhi me hapje elektrike pa duar
 • Kontrolli i llambave të rimorkios
 • Mbulesa e bagazhit, manual
 • Pllaka e veshjes e portës së bagazhit, prej inoksi
 • Priza elektrike, hapësira e ngarkesës
 • Rrjeta mbrojtëse
 • Kambioja automatike me 8 marshe Geartronic™, AWD
 • Kontrolli i zbritjes në pjerrësi
 • Teknologjia Start/Stop
 • Transmisioni integral (AWD)
 • Aplikacioni Volvo Cars
 • Apple CarPlay
 • Karikimi me valë i telefonit
 • Kontrolli nga distanca në timon
 • Lidhja Bluetooth®
 • Shërbimet e Google
 • Sistemi audio High Performance
 • Transmetimi audio dixhital (DAB+)
 • Adaptive Cruise Control incl. Pilot Assist, Distance Alert, Lane Keeping Aid
 • Intellisafe Surround (BLIS)
 • Tavan Panoramik
Informacion i përgjithshëm
€82,900
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 2.0 - 211 HP
Karburanti: Diesel | Mild Hybrid
Ngjyra Jashte: Black Solid
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay