VOLVO FH500 I-SAVE

VOLVO FH500 I-SAVE

Opsione Baze

Niveli i emetimit – 6 Euro

Diesel engine, 12.8 litreEuro6SCR+EGR

Frenimi i motorit- Volvo, VEB+,Retarder

I-shift kambio

GCW 52 ton ,Raporti i boshtit të pasëm 2.31

Camera anesore

Suspension me ajre para dhe pas

Kabina XL

Depozitat e naftes 405+900 L

2 krevat

Dritat dhe stopat LED

Sob

Me te gjitha spoilerat

Disqe Alumin

Goma Michelin 385/65R22.5

Niveli I lyrjes EXTL-EN2

Timon lekure….

Informacion i përgjithshëm
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2023
Motorri 12.8 l Euro 6
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Bardhë
Karroceria: Kamion
Trasmisioni: Automatike
Tipi Mjet Pune
Dyert: 3

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay