Volvo EX30 Ultimate Single Motor Pure Electric LONG RANGE

Volvo EX30 Ultimate Single Motor Pure Electric LONG RANGE

Opsione Baze

Eksterieri
Bisht i pjesës së sipërme, në ngjyrën Onyx Black
Disku Aero 19″ me 5 rreze
Tavanet e sipërme të çatisë dhe pasqyrat e dyerve bëjnë kontrast me ngjyrën, Onyx Black
Tavani panoramik
Dritat e pasme LED
Gomat e verës
Llambat e mjegullës

Karikimi
Karikues në bord 22 kw (OBC)
Kablloja e stacionit të karikimit, 6 m (22 kW)

Klima
Matja e cilësisë së ajrit dhe pastrimi paraprak i ajrit të kabinës nga distanca
Pompa ngrohëse
Sistemi i cilësisë së ajrit
Sistemi i klimës me dy zona
Filtri i kabinës

Mbrojtja dhe siguria
Pasqyrat e derës me ndriçim drejt tokës
Çelësi dixhital plus
Alarmi
Jastëkët e ajrit me dy faza, pasagjer
Jastëku i ajrit i drejtuesit të automjetit
Kompleti i lëvizjes së përkohshme
Mbrojtja ndaj goditjes anësore
Mbyllja manuale e sigurisë për fëmijët
Mbyllja qendrore, tërheqje e dyfishtë
Ndenjëse për fëmijë me sistemin ISOFIX
Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
Softuer për bllokimin e alkoolit
Trekëndëshi paralajmërues
Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit
Çelësi në kartën inteligjente NFC

Mbështetja për shoferin
Asistenca e parkimit, përpara dhe prapa
Frenimi automatik me shpejtësi të ulët, mbrapa
Kamera 360°, me pamje 3D
Ndihma për ndryshimin e korsisë
Park Pilot Assist
Pasqyra të brendshme dhe të dyerve me errësim automatik
Pilot Assist
BLIS me ndihmë në drejtimin e timonit
Drejtimi me një pedal
Ekrani qendror 12.3 inç
Fenerët LED
Fenerët LED me rreze të gjatë aktive
Frenimi automatik në kryqëzim
Frenimi pas përplasjes
Intelligent Speed Assist (ISA)
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës
Ndihma e ruajtjes së korsisë
Ndihma gjatë bllokimit në trafik
Paralajmërim për trafikun pas, në kryqëzim me frenim automatik
Paralajmërimi për dalje nga korsia
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa
Pasqyrat e kozmetikës
Run-off road mitigation
Sensori i shiut
Shasia
Shmangia e drejtimit te këmbësorët dhe çiklistët
Sinjali i hapjes së dyerve
Sinjalizues për trafikun para makinës
Sistemi i sinjalizimit të drejtuesit
Teknologjia e hapësirës së sigurt
Zbutja dhe shmangia e përplasjes
Zbutja e përplasjes nga korsia përballë
Zbutja me frenim e ardhjeve

Ndenjëset
Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
Ndenjësja elektrike e drejtuesit
Ndenjësja elektrike e pasagjerit
5 ndenjëset

Paketimi dhe ngarkimi
Dera elektrike e bagazhit
Hapësira e ngarkesës
Hapësira përpara e ngarkesës
Ndenjësja e pasme me ulje rrafsh dhe dy ndarje
Ndriçimi LED, hapësira e ngarkesës
Priza elektrike, hapësira e ngarkesës

Performancë
Asistenca e nisjes në malore
Kontrolli i zbritjes në pjerrësi
Transmisioni i gomave të pasme (RWD)
Transmisioni me një marsh me ndryshim elektronik

Pjesa e brendshme
Ndriçimi i brendshëm, niveli i lartë
Temat e ambientit
Dekor me xhins
Dekori i fletëve të kondicionerit, blu
Hapësira e pasme për telefonin
Kuti në pjesën e pasme për ruajtje që mund të hiqet
Mbajtësit e rrëshqitshëm të gotave dhe hapësira
Tapetet e brendshme të dyshemesë së kabinës prej tekstili
Tapiceri Nordico dhe Textile
Timoni i personalizuar sportiv
Xhepat e mëdhenj të dyerve

Teknologjia dhe zëri
Karikimi me valë i telefonit
Porta karikimi USB para dhe pas
Tingulli premium nga Harman Kardon
Aftësia 5G
Aplikacioni Volvo EX30
Apple CarPlay me valë
Përditësimet përmes valëve (OTA)
Shërbimet e Google
Transmetimi audio dixhital (DAB+)

Opsione Shtese

Ngjyra Onyx Black Metalike
Interior Indigo

Informacion i përgjithshëm
€48,228
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2024
Motorri Single motor 69 kWh - 272 HP
Karburanti: Elektrike
Ngjyra Jashte: Onyx Black
Ngjyra Brenda: Indigo
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike AT7
Tipi Auto
Rrota aktive: RWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay