Volvo EX30 Twin Motor Pure Electric Ultra AWD

Volvo EX30 Twin Motor Pure Electric Ultra AWD

Opsione Baze

Audio dhe komunikimi
Audio Premium Harman Kardon
Portat e karikimit USB C të përparme dhe të pasme
Karikimi me wireless per telefonin
Updates over the air (OTA)
Aplikacionet Volvo EX30
Wireless Apple CarPlay
Aftësia 5G
Shërbimet e Google Automotive dhe karta SIM e integruar*
Marrja e radios dixhitale (DAB+)

Ngarkesa
Karikues në bord 22 kW (OBC).
Kabllo për karikimin e baterisë Modaliteti 3, Lloji 2, maksimumi. 16 A, trefazor (6 m)

Bagazhi
Ndenjëse e pasme me dy pjesë të palosshme
Ndriçim LED, ndarje ngarkese
Prizë 12V në bagazh
Ndarja e bagazhit
Zona e përparme e ngarkesave

Klima
Kondicioner
Sistemi i cilësisë së ajrit
Kondicioner automatik i kontrolluar elektronikisht me dy zona
Matja në distancë e cilësisë së ajrit dhe pastrimi paraprak i ajrit të kabinës
Filtri i kabinës

Exterior
Disqe 19″ me 5 krahe Aero
Spoiler i çatisë, Onyx Black
Kapelat e çatisë dhe pasqyrave me ngjyrë të kundërt, Onyx Black
Tavan panoramik
Gomat e verës

Interior
Ndriçim ‘nivel të lartë’
Dekor i ajrosjes, blu
Xhepa të mëdhenj në dyer
Dekor xhins
Mbajtëse filxhani rrëshqitëse dhe kuti dorezash
Mbajtëse telefoni për pasagjerët e pasëm
Tapiceri në pëlhurë
Kuti ruajtëse e pasme e lëvizshme
Tapete të brendshëm tekstili për dysheme
Ndarja qendrore e magazinimit multifunksionale
Timoni sportiv

Performanca
Transmisioni (AWD – Të gjitha rrotat aktive)
Ndihma për nisjen në kodër HSA,
Kontrolli i zbritjes nga kodra (HDC)

Ndenjëset
Sedilja elektrike e shoferit
Sedilja e pasagjerit e rregullueshme elektrike
Mbështetje lumbare (e rregullueshme elektrike me 4 drejtime) për sediljen e shoferit
5 vende

Siguria
Çelësi dixhital plus
Pasqyra te jashtme me ndricim te terrenit
Airbag shoferi
Airbag anësor
Shtojcë ISOFIX për sediljen e makinës
Tasti i aktivizimit/çaktivizimit të airbag-it anësor të pasagjerit
Mbyllje qendrore
Kontroll manual i sigurisë së fëmijëve për dyert e pasme
Kompresori i lëvizshmërisë Volvo
Kompleti i ndihmës së pare
SIPS – Side Impact Protection System
Karta kryesore NFC
Softuer për analizues të ajrit në bord
Trekëndësh paralajmërues
Alarmi i Gardës Volvo
Volvo Telesos
WHIPS – Sistemi i mbrojtjes nga kamzhiku

Mbështetje për drejtimin e automjetit
Kamera 360°, pamje 3D
Frenim automatik i pasmë me shpejtësi të ulët
Ndihma për ndryshimin e korsisë
Park Assist para dhe mbrapa
Pilot Assist
Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
Adaptive Cruise Control
Shmangia dhe Zbutja e Përplasjeve me anë të frenimit dhe drejtimit
Paralajmërim për trafikun e pasmë me frenim automatik
Ekran qendror 12.3 inç
Sistemi i alarmit të shoferit
Fenerët LED me rreze të gjatë aktive
Fenerët LED dhe funksioni automatik i zbehjes (Ndezur/Fikur)
Dritat e mjegullës, mbrapa
Ndihma inteligjente e shpejtësisë (ISA)
Auto Brake Kryqëzimi
Paralajmërim për largim nga korsia
Ndihma për Mbajtjen e Korsisë
Kufizues i shpejtësisë
Dritat e pasme LED
Zbutja e korsisë së ardhshme
Zbutja e afërt duke frenuar
One Pedal Driving
Frenimi pas goditjes
Paralajmërim për përplasjen e pasme
Zbutja e rrugës së rrjedhjes
Teknologjia e Hapësirës së Sigurt
Kamera perballe

Opsione Shtese

Ngjyra e mjetit Cloud Blue
Interiori Breeze
Disqe 20’’ me 5 rreze Aero

Paketa CLIMATE
Ndenjëset e përparme
Timoni me ngrohje

3 vite shërbim mirëmbajtje, konsum normal

Informacion i përgjithshëm
€51,556
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2024
Motorri Twin motor 69 kWh- 428 HP
Karburanti: Elektrike
Ngjyra Jashte: Cloud Blue
Ngjyra Brenda: Breeze
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike AT7
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay