RANIERI NEXT 275 LX

RANIERI NEXT 275 LX

Opsione Baze

2 Pompa automatike faturimi me impiant
8 Oblò
Kabinë Luxury
Aspirator gazrash
Busull
Jastëkët e përparëm, tapiceri e kompletuar
Flapsë elektrik
Indikator i nivelit të karburantit
Mobilie druri
Shtim rezine i pjesës fundore
Impiant i kompletuar elektrik
Spirancë dhe zinxhir elektrik ***
Serbator për mbledhjen e ujrave të zeza
Drita Lundrimi
Dollap tualeti
Panel elektrik
Shtim rezine i pjesës së pasme sëbashku me shkallën
Çelësi i baterisë
Impiant stereo
Serbrator Karburanti
Timoneri hidraulike e kompletuar
Bori elektrike
Spirancë dhe zinxhiri elektrik ***
WC Marine elektrike e lavandino
Tavolinë kabine teleskopike
Tapiceri të jashtme
Redan për trupin e barkës HIS
Frigorifer i jashtëm
Dyshemeja “Seadeck”

Opsione Shtese

Ngjyra anësore me dy përbërës
Ngjyra anësore gelcoat
Mbulesë dielli me 4 shtylla karboni
Fornelë me gaz
Lyerje dhe luçidim i zi i Xhamit të Përparëm
Impiant baterie shtesë
Impiant stereo
Treguesi i nivelit të ujit
Kit led i jashtëm dhe i brendshëm
Prizë rryme 220v
Sedilje të pasme të palosshme
Sedilje anësore të palosshme
Tapiceri Luxury

**Sporteli, sedilia e drejtuesit, konsola në pjesën e përparëme dhe të pasme
***Spiranca dhe zinxhiri i kompletuar elektrik sëbashku me dollapin e rezinës

Informacion i përgjithshëm
€172,700
Gjendja: E Re
Motorri 2x Suzuki DF200APX
Ngjyra Jashte: e bardhe
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay