HIGHFIELD PATROL 900

HIGHFIELD PATROL 900

Opsione Baze

Kushineria e perparme e kompletuar
Impiant dushi
Frigorifer
Kit i platformes se pasme
Drita Navigimi
Driving bench
Panel Elektrik
Xham per konsolen
Pompe shkarkimi automatike
Dyshemeja Seadeck
Shkalle ngjitje
Tavoline e pasme
Sistem drejtimi hidraulik
Vinc spirance elektrike
WC

Opsione Shtese

Pregatitje per vendosjen e motorrizimit
Veshje e dyshemese se jashtme dhe pj. e pasme
Hard Top
Tende e pasme
Tubolaret Orca Hypalon
JL Master Sterio Media Master
Pakete elektronike:
GPS
Harta
Fishfinder
Mates thellesie

Informacion i përgjithshëm
€145,000
Motorri 2x Honda 250 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: e zeze
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay