CAPELLI TEMPEST 1000 WA

CAPELLI TEMPEST 1000 WA

Opsione Baze

Kit (zone dielli pjesa e pasme)
Bildge pompe
Impiant elektrik
Spirance elektrike
Zona e pasme me flexiteek
Pjesa e perparme kompletuar zone dielli
Frigorifer
Tank benzine 550 l
Pjesa e perparme GRP
Platforma e pasme GRP
Grup timoni hidraulik
Pompe fryrese
Banjo me tank septik
Drita navigimi
Radio
Tank uji 94 l
Shkalle e pasme
Kit I platformes se pasme
Tavoline flexiteek
Xhami mbrojtes

Opsione Shtese

YAMAHA prerigg per 2x 300 NSB
JOYSTICK
Hard top (ngjjyra Antracide)
Tende e pasme me 2 shtylla karboni
Tende perpara me dy shtylla karboni
Frigorifer shtese ne kabine
Impiant elektrik 220V
Veshja flexiteek pjesa perpara dhe e pasme
Instalimi i motorrave
Paketa e baterive
Pakete elektronike Raymarine AXIOM 9
Mates thellesie
Harte elektronike
VHF Ray 90
Kabujt lidhes te instrumentave

Informacion i përgjithshëm
€245,000
Gjendja: E Re
Motorri 2X Yamaha 300 HP
Karburanti: Benzine
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay