BMW R1250 GS 40th Anniversary

BMW R1250 GS 40th Anniversary

Opsione Baze
 • Akrapovis Exhaust dual
 • ABS
 • Drita led para dhe pas
 • Cruise Control
 • Valixhe pasme
 • Sistem Frenimi BREMBO
 • Ekran TFT Digital 8′
Informacion i përgjithshëm
€23,900
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 3000km
Viti 2021
Ngjyra Jashte: e zeze
Karroceria: Motorr
Trasmisioni: Manual

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay