Aplikacioni për smartphone “Volvo On Call” tashmë u jep drejtuesve që një ngasin një nga modelet Plug-In Hibrid, informacion të detajuar mbi konsumin dhe mënyren e drejtimit.

Përditësimi i ri i këtij aplikacioni, lejon drejtuesit të shohin se sa distancë kanë përshkuar në modalitetin tërësisht elektrik dhe konsumin e karburantit etj. Në pjesën e mbetur të vitit këtij aplikaconi do ti shtohen dhe të dhënat mbi ndikimin e drejtimit të tyre në gjurmën e tyre të CO2, si dhe kostot e vlerësuara të karburantit të kursyera nga ngarja në gjendje plotësisht elektrike.