Volvo FMX është kamioni ynë më i fuqishëm i ndërtimit deri më sot dhe mund të përballet me terrene vërtet të vështira kur nevojitet. Kabina është e re, ofron më shumë hapësirë ​​dhe shikueshmëri të shkëlqyeshme së bashku me një ndërfaqe shoferi me një ekran instrumenti dixhital të adaptueshëm. Ky kamion do t’i bëjë më të lehta detyrat më të vështira, pavarësisht nëse ka rrugë apo jo.

Kabina e re e Volvo FMX ofron më shumë hapsirë si dhe një pamje të qartë përreth të shoferit. Stabilitet perfekt, kontroll total në shpejtësi të ulëta dhe tendosje të reduktuar në muskujt tuaj. Volvo Dynamic Steering filtron shumicën e goditjeve dhe goditjeve në timon kur lëvizni në sipërfaqe të pabarabarta. Gjithashtu, FMX ju ndihmon të shmangni rrëshqitjet dhe ndryshimet e paqëllimshme të korsisë, si dhe ju lejon të vendosni preferencat e timonit dhe madje ofron kontroll në distancë.

Volvo FMX mban më shumë ngarkesë dhe maksimizon produktivitetin tuaj. Nëse zgjidhni semitrailer për kontenier, mund të merrni me lehtësi deri në 38 ton.

Por çfarë mendimi kanë njerëzit për Volvo FMX?

Ky është kamioni i parë Volvo që kam udhëtuar dhe më pëlqen. Ka një sistem të mirë frenimi, drejtimi është i përsosur dhe ekuilibri i tij është i shkëlqyeshëm, madje edhe kur mbaj një ngarkesë të rëndë.

Matthew Ude – Shofer kamioni, Lagos, Nigeri

Për të parë gjendjen kliko këtu në Mektrin Motors