Vera erdhi! Dhe te gjithë jemi duke planifikuar pushimet apo udhëtimin e rradhes. Kete sezon veror ke mundësinë te shijosh jo vetëm destinacionin tek i cili do te shkosh, por edhe udhëtimin drejt tij. Me rehatine dhe sigurine maksimale qe makinat Volvo ofrojnë, dhe me financim te favorshëm nga Credins bank, tanimë cilësia blihet edhe me thjeshte. 

Banka Credins, mbi 10 vjet eksperience në zhvillimin e produktit të Qirasë Financiare (Leasing) ka dale me ofertën me te re per tipet e automjeteve Volvo XC40 dhe XC60. 

Leasing eshte nje menyre fantastike per cdo individ me te ardhura te rregullta qe kërkon te blejë nje makine te re, por ne te njëjtën kohe edhe te kete mundësinë te kurseje nje pjese te tyre per shpenzime te tjera apo edhe investime te reja. Ky financim ju mundëson te merrni nje autoveture te re duke paguar vetëm nje pjese te saj përkundrejt vlerës se plote te autovetures. 

Me vetem 390 € ne muaj mund te përfitoni Volvo XC40, dhe me 477 € ne muaj mund te merrni Volvo XC60 per këdo qe dëshiron komfort dhe cilësi te larte.  

Avantazhet për klientët janë të shumta, pasi nuk kërkohet kolateral shtesë, klienti zgjedh vetë modelin e financimit që i përshtatet, ofrohet miratim i shpejte i financimit ne vetëm (brenda nje dite pune) etj. 

Fokus i bankës Credins mbeten klientët tanë te cilëve duam tu ofrojmë përherë produktet me cilësinë me te larte si dhe te gjejmë mundësinë me te mire per ta, duke iu dhene sa me shume lehtësira nëpërmjet procedurave te thjeshtuara dhe stafit tone te dedikuar. Ndaj edhe me bashkëpunimin me Mektrin Motors arritëm te nxirrnim kete oferte unike. Nje autoveture si Volvo dallon per siguri shume te larte duke ofruar sistemin mbrojtës aktiv dhe pasiv më të mirë në treg, duke ofruar gjithashtu edhe cilesine e duhur. Ndaj nxitoni te bëni tuajën cilëndo nga makinat qe preferoni. Oferta eshte vlefshme nga data 01/07/21 e deri në 31/08/21.

Tashmë, nëpërmjet Bankës Credins, kushdo mund të bëhet përdorues i një Volvo nëpërmjet kësaj oferte fantastike. 

Mirepresim cdo klient te interesuar pranë zyrave te Credins leasing ose per me shume informacion mund te hyni ne faqen zyrtare te Credins bank ose Mektrin Motors. 

Zgjidhni destinacion e rradhes, dhe shijojeni veren me Volvon tuaj te re. 

Volvo Car Albania