A e dini që Range Rover Velar fitoi çmimin e dizajnit në World Car Awards? Velar ofron një kombinim unik të përsosmërisë së dizajnit dhe integritetit inxhinierik.

Klientët e Range Rover Velar tani kanë më shumë zgjedhje me shtimin e opsioneve të reja të motorëve me benzinë ​​dhe naftë, edhe më shumë hapësirë ​​për personalizim dhe teknologjinë më të fundit të sigurisë. Sistemi inteligjent dhe intuitiv, i ofruar si Pivi Pro, transformon përvojën dixhitale brenda Velar. Pivi është projektuar rreth lehtësisë së përdorimit, me një ndërfaqe të thjeshtë që zvogëlon numrin e ndërveprimeve për të rritur sigurinë.

Gjithashtu, kontrolli adaptiv i lundrimit me asistencën e drejtimit rrit komoditetin e shoferit, veçanërisht në udhëtimet e gjata në autostradë, duke ndihmuar butësisht drejtimin, përshpejtimin dhe frenimin për të përqendruar automjetin në korsi duke ruajtur një distancë të caktuar nga automjetet përpara.

Një SUV i jashtëzakonshëm dhe superior. Moderniteti bindës, dizajni tërheqës, teknologjia inovative e info-argëtimit Touch Pro Duo dhe një fokus i qartë në qëndrueshmëri.

Çfarë kombinimi, ky produkt flet vetë!

Velar ofron prakticitetin, lidhjen dhe aftësinë e pritur nga familja Range Rover. Me teknologjinë më të fundit dhe përfshirjen e materialeve më të qëndrueshme, ky SUV luksoz është krijuar për të dhuruar kënaqësi në drejtim.

Gjithmonë përpara dhe përtej, apo jo Velar?

Për të qënë zotërues të këtij SUV-I luksoz, klikoni këtu në Mektrin Motors.