Test Drive

Test drive eshte shume e rendesishme perpara se te merni nje makine. Kjo eshte mundesia juaj me e mire per t’u siguruar qe ju te jeni te kenaqur dhe per te pare nese makina qe do te merni ti plotesoje te gjitha nevojat tuaja. Nese jeni duke blere nje makine te perdorur testi i makines do ishte akoma me shume i rendesishem ne menyre qe te shikoni nese makina eshte ne gjendje optimale apo jo.

Disa pika qe duhet te keni parasysh kur beni nje Test Drive

  • Qendroni pr me shume se 30 minuta ne makine ne te gjitha llojet e rrugeve.
  • A mund te hyni dhe dilni lehtesisht nga makina?
  • A mund te rregullohet lehtesisht sedilja per nje ngarje te rehatshme?
  • Provoni te parkoni makinen ne disa hapesira te ndryshme.
  • Merni femijet per te pare nese ata do ndihen rehat.
  • A ka hapesire te mjaftueshme per bagazhet tuaja.