Volvo XC40, SUV-i vogël modern me shumë inovacione dhe stil, me formë ekspresive, hapësirë inteligjente dhe teknologji të zgjuar.

I berë enkas për ty me plot risi dhe opsione. Tani edhe me një çmim të jashtëzakonshëm.

Motorr nafte, transmision automatik, asistent parkimi, sistemet e sigurise, sigurisht te perfshira.

Bëje tëndin me ofertën momentale për 35,900€.

Shkarko OfertënShkarko Ofertën

 

Per informacione të mëtejshme, ju lutem plotësoni formularin më poshtë.

    Emri (*)

    Email (*)

    Numer telefoni

    Subjekti