Ofertat e fundvitit nuk kanë të mbaruar. Për ty që nuk ndalesh asnjëherë, edhe kur parkon. Me blerjen e një automjeti gjatë muajit Dhjetor, ju përfitoni automatikisht dhuratë një scooter elektrik Xiaomi, Nxitoni të bëni tuajën makinën që më së shumti dëshironi dhe nisuni drejt 2021 me një makinë që i përshtatet stilit tuaj.