Sherbime te Specializuara

Mektrin-Motors ofron nje seri sherbimesh te specializuara per klientet e saj.

Mirembajtje: Riparime elektrike dhe diagnostikimi i mjeteve. Diagnostikimi kryhet me pajisje te specializuara per secilen marke mjetesh. Nderhyrje te shpejta dhe efektive per tju dorezuar nje mjet te persosur!

Elektroauto: Riparim dhe mirembajtje te sistemit te kondicionimit te mjetit. Duke u kryer keshtu ne intervale te ndryshme kohe per te pasur keshtu nje ambient perfekt te kabines suaj.

Gomisteri: Matje teknike dhe rregjistrim i mjetit (konvergjence), si edhe balancim te gomave. Keto procese jane te nevojshme per nje udhetim te sigurte.

Karroceria: eshte hapur nga pak dhe reparti i lyerjes se makinave, Higjenizim i tapicerise, larje e tapicerise. Larje dhe lucidim i karrocerise.

Sherbim Special: Mjeti juaj i Ri me serbator plot! Kenaqesise suaj se blerjes se nje mjeti te Ri me serbator plot i shtohet edhe profesionalizmi i stafit Mektrin Motors duke u bere keshtu pjese e juaja.

Kerkon te caktosh nje takim? Kliko per te rezervuar... 

Rreth Mektrin

29 Shtator 2017
28 Janar 2013
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012

Adresa & Kontakte

LinkedIn

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:   +355 69 70 50 800