Aksesore

Përsonalizoni automjetin tuaj të ri me aksesorë të bera posacërisht për makinën dhe nevojat tuaja… 

                               

Pranë Mektrin Motors mund të gjeni te gjithë aksesorët original të Jaguar, Land Rover dhe Volvo si dhe aksesorë të markave të tjera.

Jepini automjetit tuaj një pamje akoma dhe me sportive dhe tërheqëse. Përshtateni automjetin tuaj me nevojat dhe stilin e jetës  tuaj.

Te gjithë aksesorët janë të prodhuar për automjetin tuaj dhe shoqërohen me garanci të plotë.

Për më shumë informacione rreth aksesorëve dhe katalogëve të tyre na vizitoni në showroom-et tona Volvo dhe Jaguar & Land Rover.

                            

Gjithashtu, për të marrë katalogun apo informacione mbi aksesorët e ndryshëm, mund të vizitoni faqet e më poshtme:

JAGUAR                - http://albania.jaguar.com/ownership-accessories

LAND ROVER        http://albania.landrover.com/ownership-overview 

VOLVO                  - http://accessories.volvocars.com/it-it

 

Kerkoni nje aksesor per ta bere makinen tuaj ndryshe? Kliko për të pyetur!

Rreth Mektrin

29 Shtator 2017
28 Janar 2013
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012

Adresa & Kontakte

LinkedIn

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:   +355 69 70 50 800