Sherbime test

PLANET E PARAPAGUARA TE MIREMBAJTJES

Cdo makine Land Rover e mbrojtur nga planet me parapagese merr mirembajtjen qe meriton. Cdo sherbim kryhet nga tekniket dhe mekaniket e trajnuar nga Land Rover te cilet nuk perdorin vetem se pjese origjinale Land Rover dhe vajin sintetik Castrol per te mbajtur performancen e automjetit tuaj ne maksimum. Me serviset e perhapura ne te gjithe boten per cdo koncesionar, mirembajtja e skeduluar nuk eshte vetem e domosdoshme, por gjithashtu potencialisht rrit vleren e mkines tuaj. Mund t’ju kurseje deri ne 25% te kostove te sherbimeve krahasuar me blerjen e tyre nje e nga nje ashtu sic kerkohet. Keto plane te parapaguara te mirembajtjes mund te blihen perpara serisimit te pare ose mund te blihet ne momentin e blerjes se makines.

 

Planet me parapagese perfshjne :

 • Nderrimin e Vajit dhe Filtrave
 • Nderrimi i filtrit te Ajrit
 • Nderrimi i filtrit te kondicionerit
 • Nderrimi i alkoolit te frenave
 • Kontroll i lengjeve te tjera si re freave, timonit, fshireses se xhamave etj
 • Kontroll i gjendjes se baterise dhe niveli i elektroliteve
 • Inspektim i pedaleve, ferrotave dhe tambureve
 • Inspektim i presionit te gomave, gjendja dhe konsumi i tyre
 • Inspektim per rredhje te vajit apo nje nga pjeset e lengjeve te siper permendura.

 

** Keto sherbime behen me intervale te specifikuara

Planet PLUS me parapagese perfshijne nderrimin e pjeseve pervec listes se permendur me siper.
Numri i nderrimit te pjeseve mund te jete i limituar ne terma te modelit dhe planit te blere nga ana juaj:

 • Set i ferrotave te perparme
 • Set i Tambureve te perparme
 • Set i Ferrotave te pasme
 • Set i rotoreve te pasme
 • Sensor i frenave te pasme
 • Fshireset e Xhamave te perparme dhe te pasme

INFORMACION RRETH KONCENSIONARIT

E HENE – E PREMTE  ⋅ 08:00 – 17:00 ⋅

E SHTUNE  ⋅ 08:00 – 14:00 ⋅

E DJELE ⋅ MBYLLUR ⋅

E HENE – E PREMTE  ⋅ 08:00 – 17:00 ⋅

E SHTUNE  ⋅ 08:00 – 14:00 ⋅

E DJELE ⋅ MBYLLUR ⋅

Jaguar-logo
land

PLANET E PARAPAGUARA TE MIREMBAJTJES

MODELI

DISCOVERY SPORT

 

 

PLANI

PLAN 2 VJECAR

PLAN 3VJECAR

PLAN 4 VJECAR

CMIMI

$750

$1,000

$1,400

Regjitrimi për shërbimet e automjetit