Rreth Oficines

Siguria e te pasurit nje sherbim perfekt!

Edhe ne asistencen e mjetit tuaj perkushtohet i gjithe grupi i gjere Mektrin-Motors. Per ty besueshmeri e plote, efikasitet dhe sherbim i shpejte! 15 eksperte oficine, 5 ura ne funksion, 25 sherbime te kryera ne dite dhe 15.000 sherbime te kryera ne vit! Dhe mbi te gjitha azhornimi i ekperiences se ekseperteve tone!

Perpikmeri dhe Siguri!

Efikasitet maksimal ne cdo faze: Sipermarrja, lokalizimi dhe zgjidhja e problemit, nderhyrja dhe dorezimi. Per t’ju dhene mjetin ne gjendje perfekte dhe ne menyre te shpejte.

Shpenzimet nen Kontroll!

Cdo preventiv printohet per para lokalizimit dhe zgjidhjes se problemit te metit tuaj, dhe me miratimin tuaj ndermerret riparimi. Ne kete menyre ju e dini saktesisht sesa do te shpenzoni.

Servis me Leverdi!

Per t’ju hequr cdo mendim te kote dhe per t’ju ofruar me leverdi per mjetin tuaj. Mektrin-Motors rezervon te drejten per Ulje Cmimi per klientet e saj te favorizuar dhe ofron sherbime ekskluzive.

Kerkon te caktosh nje takim?