Konsumatorët do t’i kushtojnë një theks më të madh lëvizshmërisë së sigurt dhe të pastër, ku hapësira dhe higjiena personale do të jenë primare.

‘Predictive touch’ është një teknologji e re e ekranit me prekje pa kontakt që do t’ju ndihmojë të mbani sytë në rrugë. Teknologjia përdor inteligjencën artificiale dhe sensorët për të parashikuar synimin e një përdoruesi në ekranin me prekje – pa pasur nevojë të prekni një buton. Ndërveprimi më pak me ekranin gjithashtu mund të ndihmojë në zvogëlimin e përhapjes së baktereve dhe viruseve në një botë pas Covid-19.