Pas pushimeve verore është momenti të ndërrosh vajin dhe filtrat dhe Mektrin Motors vjen me ofertën për shërbimin e mirëmbajtjes për Volvo XC60

Në paketën e ofruar përfshihen:

    • Vaj Sintetik Castrol
    • Filtër Ajri
    • Filtër Vaji
    • Filtër Nafte
    • Filtër Kabine

Në paketë përfshihet gjithashtu kontrolli i përgjithshëm i makinës tënde falas.

E gjithë paketa për vetëm 249€

E ku kujdesen për Volvon tënde më mirë se tek përfaqësia zyrtare e Volvo Cars.

Rezervo orarin tënd tani: +355697070997

*Oferta është e vlefshme për modelin Volvo XC60 2010-2017