Paketa e dedikuar për klientët besnikë të Mektrin Trucks,

1. Çdo shërbim periodik të automjeteve me paketën 5+1, ju përfitoni shërbimin e gjashtë me 50% ulje në të cilin përfshihen: Filtër vaji, Filtër ajri, Filtër nafte/benzine-, Filtër kondicioneri, Filtër kambio, Alkool frenash

2. Për shërbimin periodik të automjeteve, zbritje 20% për: Ferrota, Tamburë, Fishë ferrotash

3. Diagnostikim të automjeteve dhe azhornim software online dy herë në vit në oficinën/parkun e Përfituesit.

4. Zbritje 20% për riparime/pjesë këmbimi xhenerike.

5. Zbritje 20% për riparime/pjesë këmbimi elektrike.

6. Zbritje 20% për blerjen e aksesorëve.

7. Montim llampa sinjalizuese dhe fshirëse xhamash falas (pa orë pune).

8. Larje tapicerie, lyerje, luçidim me vlerën e dokumentuar të Furnitorit ose të Shitësit, pa tarifë shtesë, duke qenë se këto shërbime nuk ofrohen drejtpërdrejt nga Shitësi.

9. Shërbim jashtë orarit zyrtar të punës (08:00 – 16:00) pranë servisit me tarifë 5.000 Lekë për orë pune.

10. Shërbim në Terren dhe Asistencë Telefonike 24h, duke kontaktuar numrat e telefonit: +355 67 40 23233 / +355 69 75 86550

P.S:

Është momenti të bashkohesh me Mektrin Trucks për mirëmbajtjen më cilësore për mjetet tuaja.