Kujdesu për sigurinë dhe jetëgjatësinë e Volvos tënde dhe nisu me pushime me mendje të qetë.

Ndërro vajin dhe filtrat tani me ofertën verore për modelet:

V40 (2013 – 2017) për 200€

S60 (2008 – 2016) për 229€

XC60, XC70 (2008 – 2016) për 249€

V60, V70 (2008 – 2016) për 249€

Në paketën e ofruar përfshihen .

– Vaj Sintetik Castrol

– Filtër Ajri

– Filtër Vaji

– Filtër Karburanti

– Filtër Kabine

Për rezervime apo informacione të mëtejshme kontakto në:+355697070997

Volvo Cars Albania, pjesë e Mektrin Motors