Kia ka zbuluar sot Niro-n e ri, një model modern i gjeneratës së ardhshme që tregon më tej përparimin e shpejtë të kompanisë për t’u bërë një ofrues global i zgjidhjeve të lëvizshmërisë së qëndrueshme. Një pjesë integrale e linjës në rritje të modeleve miqësore me mjedisin e Kia-s, gjenerata e ardhshme Niro është projektuar nga themeli për të përmbushur nevojat komplekse dhe të ndryshme të konsumatorëve të sotëm të ndërgjegjshëm për qëndrueshmërinë.

Materialet premium dhe eko-miqësore kombinohen për të krijuar një ndjenjë minimaliste avangarde në të cilën pasagjerët mund të pushojnë dhe të shijojnë çdo moment udhëtimi. Ekranet dixhitale moderne dhe kontrollet e brendshme janë vendosur në mënyrë optimale për të përmirësuar më tej përvojën e funksionimit miqësor për përdoruesit. Gjithashtu Niro vjen me një motor shumë efikas Smartstream 1.6 litërsh GDI që përmban teknologji të përmirësuara të ftohjes, fërkimit dhe djegies ndihmon në fuqizimin e modelit HEV.

“Kia Niro paralajmëron hapin tjetër në rrugëtimin tonë për t’u bërë një ofrues i zgjidhjeve të qëndrueshme të lëvizshmërisë,. Që nga fillimi, ambicia jonë ishte të krijonim një makinë që e bën më të lehtë për njerëzit të praktikojnë një mënyrë jetese të qëndrueshme. Me materialet e tij miqësore me mjedisin, teknologjinë e përparuar dhe gamën e fuqive të elektrizuara shumë efikase, Niro krejtësisht i ri realizon me të vërtetë qëllimin e tij.”

Artur Martins, Zëvendës President i Lartë dhe Shef i Divizionit të Markës Globale dhe Eksperiencës së Klientit në Kia Corporation

Për herë të parë, Niro ofron hapësirë ​​të shtuar për personalizim me një zgjedhje prej gjashtë ngjyrash dhe deri në tre zgjedhje të ndryshme për veshjen, duke u mundësuar klientëve të dizajnojnë makinën e tyre sipas personalitetit të tyre.

Si një deklaratë e qartë e angazhimit të vazhdueshëm të Kia-s për qëndrueshmërinë, Niro i ri shfaq materiale të reja të ricikluara brenda kabinës. Titulli është bërë nga letër-muri i ricikluar, sediljet janë bërë nga Bio PU me Tencel nga gjethet e eukaliptit dhe bojë pa BTX* përdoret në panelet e dyerve për të minimizuar ndikimin në mjedis dhe për të reduktuar mbetjet. Niro vjen me tre sisteme fuqish të me efikasitet të lartë FWD: hibrid elektrike (HEV), hibrid plug-in (PHEV) dhe bateri elektrike (BEV).

Niro vjen i pajisur me modalitetin e lëvizjes në Zonën e Gjelbër të Kia-s, i cili aktivizon automatikisht funksionimin e makinës vetëm me lëvizje elektrike për të siguruar lëvizshmëri me emetime zero në mjedise dhe situata të caktuara. Për shembull, kur vozitni në zona të gjelbra si zonat e banuara ose shkollat ​​dhe spitalet aty pranë, modeli Niro HEV përdor automatikisht energjinë elektrike bazuar në të dhënat e historisë së drejtimit. Shoferi mund të vendosë gjithashtu zona të gjelbra të dedikuara në sistemin e navigimit për të reduktuar ndotjen në zona të tilla si afër shtëpisë ose vendit të punës.

Kia Niro, komponentët e rinj dhe të avancuar ofrojnë një përvojë drejtimi komode, harmonike dhe energjike.

Kliko këtu për të parë makinat gjendje Kia.