E26 Classic është një cruiser ditor me karakter sportiv dhe një stil unik e të sofistikuar, në ekuilibër të përsosur midis sugjerimeve të cilësisë së mirë dhe esencialitetit bashkëkohor. E26 Rider vjen nga i njëjti frymëzim, por arrin të befasojë edhe më tej falë shkathtësisë së tij të madhe. Ky bowrider me motorin e jashtëm është në fakt i shkëlqyer për udhëtime ditore. Kjo është arsyeja pse Cranchi zgjodhi ta quante Luxury Day Tender.

Dizajni i dy modeleve është firmosur nga Christian Grande dhe karakterizohet nga linja të pastra, të buta dhe thelbësore. E26 Classic dhe Rider janë varka fisnike siç duhet pritur nga një kantier detar me një histori të rëndësishme si ajo e Cranchi. Në të njëjtën kohë, ata po performojnë varka të ndërtuara me metoda inovative prodhimi, duke kombinuar me mençuri materiale natyrore dhe teknologjike. Varkat e përshtatshme për lundrim në bregdet dhe në det kërkojnë mirëmbajtje minimale edhe pas një sezoni të tërë në ujë.

E26 Classic

Harku vertikal që karakterizon profilin E26 Classic tregon që në shikim të parë karakterin klasik dhe sportiv të varkës. Profili i varkës dhe stacioni i pilotimit premtojnë sportivitet, ndërsa ndjesia e mirëqenies në bord përmirësohet nga detaje të rafinuara dhe elegante.

Ka referenca të forta për traditën, si p.sh. kuverta e harkut prej dru tik, e cila kujton trashëgiminë klasike të varkave prej druri dhe vepron si një kundërvënie vizuale ndaj kuvertës së pasme të mbuluar gjithashtu me dru tik. Dhe sigurisht që nuk mungojnë zgjidhjet inovative dhe funksionale. Komoditeti sigurohet duke filluar nga shtroja e madhe e pasme e diellit që mbulon ndarjen e motorit, në të cilën mund të vendoset edhe një tendë e tërhequr, e cila mund të garantojë hije për kabinën nëse është e nevojshme.

Për të theksuar karakterin sportiv të E26 Classic, në qendër të xhamit të përparmë ka një boshllëk që i jep akses praktik në pjesën e përparme. Nën të njëjtën urë ka një kabinë të vogël dhe një ndarje tualeti për të siguruar një qëndrim të rehatshëm në bord gjatë gjithë ditës dhe nëse dëshironi, edhe gjatë natës.

E26 Rider

E26 Rider është një bowrider inovativ i pajisur me një motor jashtë.

Shpërndarja e hapësirave vazhdon edhe në qendër të varkës: kabina shfaqet si zemra e vërtetë e varkës, një zonë elegante dhe befasuese për nga madhësia me zgjidhje funksionale që lënë lirinë maksimale për ata që jetojnë në bord. Me simetri të përsosur, dy divane të mëdha përballen nga të dy anët ndërsa sediljet e pilotit dhe të ndihmës së pilotit rrotullohen dhe mund të drejtohen drejt divaneve për të zgjeruar më tej zonën. Pranë konsolës së pilotimit, në të majtë, ka një lavaman dhe një ndarje tualeti.

Në pjesën e prapme, motori i jashtëm është i rrethuar nga të dyja anët nga dy platforma banje: për akses të lehtë në bord dhe një shkallë që tërhiqet. Nuk ka kufi për lëvizjen, nuk ka kufi as për lirinë.

Për më shumë informacion në lidhje me modelet Cranchi kliko këtu.