Cranchi Yachts do të ofrojë kështu standardet më të larta të sigurisë dhe zgjidhjet më të mira për stabilizimin, kontrollin e konsumit dhe emetimeve, reduktimin e zhurmës dhe sistemet e automatizimit dhe argëtimit.

Kantieri i anijeve mori frymëzim nga sektorët e automobilave dhe hapësirës ajrore, duke marrë ide interesante dhe duke i ripunuar ato për të përmbushur nevojat e veta të dizajnit. Një ndër të gjitha reduktimi i peshës, i cili çoi në përdorimin e fibrave të karbonit në disa pjesë të varkës.

Pesha më e lehtë lejon konsumin e kufizuar të karburantit me të njëjtin nivel të performancës. Fijet e teknologjisë së lartë bëjnë të mundur gjithashtu reduktimin e përdorimit të rrëshirave vinyl, duke përmirësuar më tej jahtin në aspektin mjedisor.

Me një gjatësi të përgjithshme që i kalon 67 këmbë (20.8 metra), modeli i ri do të quhet Sessantasette, si numri, i shkruar i plotë dhe italisht. Është i njëjti parim për të cilin flamuri i kantierit detar quhet Settantotto, që do të thotë se ky jaht jep shumë më tepër sesa mund të sugjerojë gjatësia e tij. Ai ofron dizajnin dhe stilin më të mirë të Made in Italy, zgjidhje teknike superiore dhe një linjë të pagabueshme dhe tashmë ikonike.

Ndjenja familjare me Cranchi Sessantasette është shumë e fortë. Me njohuritë e Cranchi Settantotto-s, Sessantasette i ri nxjerr gjithashtu pajisjet e tij të jashtëzakonshme teknologjike me adoptimin e materialeve të teknologjisë së lartë si dhe një teknikë ndërtimi që nuk ka të barabartë në botë. Projekti prezantohet në bashkëpunim me Qendrën Kërkimore të Cranchi Yachts dhe Christian Grande të cilit i është besuar drejtimi i artit. Linjat janë emblematike dhe plotësojnë njëra-tjetrën, i referohen elementeve të ndryshëm të profilit.

Toni i elegancës së ngrohtë dhe relaksuese që mbretëron në ambientet e brendshme përforcohet edhe nga zgjedhjet e dekorit që favorizojnë tonalitetet e lehta, me dru në nuance të çelta dhe lëkurë në nuancat e rërës, me një mbizotërim të sipërfaqeve opake për rehati më të mirë vizuale. Mermeri zbukuron banjat, ndërsa elementët e errët dhe me shkëlqim përsëriten, si në kabina ashtu edhe në dhomën e ndenjes, si p.sh. drurë me flakë apo lëkurë ngjyrë moka për t’i dhënë lëvizje dhe larmi ambienteve.

Përpos gjatësisë ka akoma më shumë, një jaht që mishëron konceptin e kuvertës së hapur të perfeksionuar nga trashëgimia italiane dhe karakterizuar nga një dizajn Made in Italy. Tarraca juaj me pamje nga deti. Kudo që të jeni, #CranchiSessantasette ofron një lidhje të ngushtë me mjedisin detar, ju mund të shijoni pamjen më të mirë dhe të shijoni hijeshinë e lundrimit në det.

#CranchiSessantasette do të jetë në gjendje t’ju japë shumë më tepër, do të ofrojë më të mirën e stilit italian, zgjidhje teknike superiore dhe një linjë të pagabueshme dhe tashmë ikonike. Gjithçka fillon nga përzgjedhja e kujdesshme e materialeve ekskluzivisht Made in Italy, deri në detajet më të vogla. Ambientet e brendshme të #CranchiSessantasette janë një shprehje e vërtetë e përsosmërisë italiane me famë botërore.

Me njohuritë e Cranchi Settantotto-s, Sessantasette i ri nxjerr gjithashtu pajisjet e tij të jashtëzakonshme teknologjike me adoptimin e materialeve të teknologjisë së lartë si dhe një teknikë ndërtimi që nuk ka të barabartë në botë. Shumë nga atributet kryesore të Sessantasette mund të zbulohen vetëm duke u ngjitur në bord dhe duke i përjetuar ato vetë.

Për të parë më nga afër #CranchiSessantasette dhe për të zbuluar çdo detaj, ju duhet vetëm të prisni fillimin e vitit 2022 kur më në fund jahti flybridge do të zbulohet për publikun. Mektrin Motors sjell sagën e Cranchi Yachts në Shqipëri, nxitoni të rezervoni modelin tuaj.