Ndërro tani vajin dhe filtrat dhe nisu për aventurën e rradhës. Përfito nga oferta verore e sherbimeve periodike. Ofertë kjo e vlefshme për modelet e sipër përmendura.

Në paketën e ofruar përfshihen.

– Vaj Sintetik Castrol

– Filtër Ajri

– Filtër Vaji

– Filtër Nafte

– Filtër Kabine

Oferta vlen për modelet e poshtë përmendura:

Range Rover Evoque (2011 – 2015)    nga 199€

Range Rover Sport (2005 – 2013)       nga 229€

Range Rover Sport (2013 – 2015)       nga 329€

Range Rover (2005 – 2013)                 nga  279€                  

Range Rover (2013 – 2015)                  nga 359€

 

Për të rezervuar ose për informacion kontaktoni në: +355 69 708 3778

 

 

Rezervo Takim