Oferta e shumëpritur për Mercedes Benz C-Class Premium . .

Nxito dhe bëje tëndin me ofertën momentale për 24,500€ me 12 muaj garanci dhe mundësi financimi .

Motorr nafte, kambio automatike, paketa premium dhe shumë opsione të tjera.