XC40 D4 R-Design

XC40 D4 R-Design

Opsione Baze
 • Transmision Automatik me 8 Shpejtesi
 • Klimatizator Automatik me 1 Zone Temperature Clean Zone AQS
 • Pult Komandues per Dyert
 • Mbyllje Qendrore
 • Xhamat Anesore dhe te Pasem te Temperuar
 • Ekran Dixhital 12” per Instrumentat Sedilja e Shoferit me Komandim Manual Sedilja e Pasagjerit me Komandim Manual Rregullim Elektrik me 4 Menyra per Mesin
 • Mbeshteteset e Kokes ne Sediljen e Pasme Fikse
 • Inserte Dekori R-Design
 • Pasqyra Kortezie me Ndricim tek Mbrojteset nga Dielli
 • Timon me Veshje Lekure Nappa R-Design, me 3 Krahe
 • Leva e Marshit me Veshje Lekure R-Design
 • Pasqyra e Brendshme me Erresim Manual
 • Tapete Kembesh R-Design
 • Ndricim Ambienti High Level
 • Mbajtes Bilete Parkimi
 • Varese per Çante tek Sirtari i Kroskotit
 • Varese per Veshjet ne Bagazh
 • Mbajtes i Posacem ne Kroskotin Qendror per Mbeturinat, i Levizshem
 • Kit Riparimi Gome
 • Canta e Ndihmes se Shpejte
 • Trekendesh Emergjence
 • Shina ne ngjyre te zeze Glossy te Integruara ne Cati
 • Marmita R-Design
 • Pasqyrat e Jashtme ne Ngjyren e Automjetit
 • Stopat e Pasem LED
 • EBL Drite Emergjente Frenimi
 • Mbrojtese Silver ne Pjesen e Poshtme te Parakolpit dhe Prapakolpit
 • Kufizues Shpejtesie i Adaptueshem
 • Pilot Automatik
 • Collision Mitigation Support
 • Asistent per Ruajtjen e Korsise
 • Sensore Parkimi Prapa
 • Sistemi i Drejtimit me Asistence te Personalizuar Drive Mode Settiings
 • Hill start assist
 • Sensor Shiu
 • Airbag Ballore per Shoferin dhe Pasagjerin Para Airbag Anesore per Shoferin dhe Pasagjerin Para
 • Airbag per Gjurin e Shoferit
 • Celes per C’aktivizimin e Airbag te Pasagjerit Para
 • Audio High Performance 2 USB, Para dhe Prapa
 • Tregues i Tabelave Rrugore ne Ekran Funksion Komandues Zanor
 • Shasi Dinamike
 • Disqe 18” Alumini, 235/55 R-Design
 • Sistem Monitorues i Presionit te Gomave
 • Manual Dixhital Perdorimi
 • Feneret LED Midrange
 • Sediljet Para me Mbrojtje per Zverkun
 • Paratensionues Piroteknik per Rripat e Sigurimit
 • Sistem Inteligjent Informacioni per Shoferin
 • Timon Multifunksional
 • Start/Stop

 

Opsione Shtese
 • Ngjyra Osmium Grey Metalike
 • Sedile Charcoal Kamosh/Tekstil
 • Disqe Aliazh 19’’ 75X19 N
 • Paketa PARK ASSIST
 •  Sensore Parkimi Para dhe Mbrapa
 •  Kamera e Pasme Parkimi
 • Paketa BUSSINES CONNECT
 •  Sistem navigimi
 •  Integrim per smartphone
 • Klime elektronike 2 zona
 • Paketa VERSATILITY
 • Rrjete Mbrojtese per bagazhin
 • Pasqyra Fotokromatike I brendshem dhe I jashtem
 • Wireless charging per smartphone
 • Marshet ne Timon
 • Volvo on call
 • Timon me ngrohje

 

Informacion i përgjithshëm
€34,900
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 172,762km
Viti 2019
Motorri 2.0 - 190 HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Osmium Grey Metallic
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay