Volvo XC60

Volvo XC60

Opsione Baze
 • Model Year: 2023
 • Modeli : Kabine Off-Road
 • Motorri: 2.0 Petrol, 211 hp, Konsum mix 7.6 l / 100 km, CO2 emissions 172 g / km
 • Eksterieri
 • 19″ 5-V Spoke Black Diamond Cut
 • Grila e përparme me elementë të zinj me shumë shkëlqim
 • Kasat e pasqyrave të dyerve, në ngjyrë Black Stone
 • Protective cap kit, Matt Tech Grey
 • Shinat mbi tavan, në ngjyrë Black me shkëlqim
 • Zbukurimi i dritareve anësore me ngjyrë të zezë me shumë shkëlqim
 • Interieri
 • Dekori me alumin Metal Mesh
 • Mbështetësja qendrore e krahut mbrapa
 • Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
 • Tapiceria me lëkurë
 • Timon i personalizuar, ngjyrë Charcoal
 • Çelësi i pultit
 • Levë marshesh e personalizuar
 • Pllakat e shkallareve Volvo, prej alumini
 • Tapetet prej tekstili
 • Klima
 • CleanZone me pastrues ajri
 • Klima e parkimit me fikje të vonuar
 • Sensori i lagështisë
 • Sistemi i klimës me dy zona
 • Mbrojtja dhe siguria
 • Drita e frenimit të emergjencës
 • Airbag me dy faza
 • Airbag te këmbët, në anën e shoferit
 • Kompleti i lëvizjes së përkohshme
 • Mbrojtja ndaj goditjes anësore
 • Mbyllja automatike e dyerve
 • Ndriçimi i tokës
 • Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
 • Rripat e sigurimit
 • Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
 • Sistemi i frenimit me rigjenerim të energjisë
 • Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
 • Xhamat anësorë të temperuar
 • Çelësi i çaktivizimit të airbag të pasagjerit
 • Tapiceria e tavanit në ngjyrë Blond
 • Mbështetja për shoferin
 • Asistenca e parkimit, prapa dhe përpara
 • Drejtimi i asistuar me përshtatje
 • Ekrani për shoferin 12″
 • Ekrani qendror 9″
 • Fenerët LED
 • Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
 • Informimi për tabelat rrugore
 • Kamera e ndihmës së parkimit, prapa
 • Kufizuesi i shpejtësisë
 • Manuali dixhital i përdorimit
 • Mbajtësja e biletës
 • Monitorimi i presionit të gomave
 • Ndihma e ruajtjes së korsisë
 • Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
 • Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
 • Pasqyrat e shikimit prapa me errësim automatik
 • Piloti automatik
 • Sensori i shiut
 • Zbutja e përplasjes nga korsia përballë
 • Ndenjëset
 • Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit me memorie
 • Ndenjësja elektrike e shoferit me memorie
 • Zgjatimi elektrik i jastëkut, shoferi
 • Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve
 • Ndenjëset e përparme Comfort
 • Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës mbrapa
 • Pesë ndenjëset
 • Paketimi dhe ngarkimi
 • Dera elektrike e bagazhit
 • Hyrja pa çelës me derë bagazhi me hapje elektrike pa duar
 • Kontrolli i llambave të rimorkios
 • Mbulesa e bagazhit, manuale
 • Pllaka e veshjes e portës së bagazhit, prej inoksi
 • Priza elektrike, hapësira e ngarkesës
 • Rrjeta mbrojtëse
 • Performance
 • Geartronic™ automatik me 8 marshe
 • Kontrolli i zbritjes në pjerrësi
 • Teknologjia Start/Stop
 • Teknologjia dhe zëri
 • Aplikacioni Volvo Cars
 • Apple CarPlay
 • Karikimi me valë i telefonit
 • Kontrolli nga distanca në timon
 • Lidhja Bluetooth®
 • Shërbimet e Google
 • Sistemi audio High Performance
 • Transmetimi audio dixhital (DAB+)

 

Opsione Shtese

 

 • Ngjyra  Silver Dawn Metallic
 • AGNES Nappa Charcoal Leather Seat
 • Paketa PARK ASSIST
 • Park Assist me Sensore Para dhe Prapa
 • Kamera parkimi e pasme
 • Paketa Climate 1
 • Timon me ngrohje
 • Sediljet e Para me Ngrohje
 • Paketa DRIVER ASSIST                                                                                            
 •  Ndërgjegjësimi i shoferit BLISS
 • Asistenca për shoferin IntelliSafe Asisst- Adaptive Cruise Control, Pilot Assist, Lane Keeping Aid
 • Paketa LIGHTING                                                                                                     
 •  Llambat e mjegullës
 • Fenerët plotësisht LED me kthim & perkulje
 • Pastrimi i fenerëve
 • Audio Harman Kardon
 • Xhamat e pasem te erret
 • Gome Rezerve
 • Tavan panoramik me hapje elektrike
Informacion i përgjithshëm
€73,000
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 2.0 - 211 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Silver Dawn
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: FWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay