Volvo XC60 D4 Momentum AWD

Volvo XC60 D4 Momentum AWD

Opsione Baze
 • Klimatizator Automatik me 2 Zona Temperature
 • Clean Zone AQS
 • Sensor Lageshtie
 • Paraventilim dhe Ngrohje e Zgjatur pas Fikjes se Motorrit
 • Daljet per Ujin e Xhamave te Integruar ne Fshirese
 • Pult Komandues per Dyert
 • Mbyllje Qendrore
 • Xhamat Anesore dhe te Pasem te Temperuar
 • Ekran Dixhital 8” per Instrumentat
 • Sedile e Shoferit me Komandim Manual dhe Rregullim Elektrik te Lartesise
 • Sedilja e Pasagjerit me Komandim Manual dhe Rregullim Elektrik te Lartesise
 • Palosje Manuale per Sediljen e Pasme
 • Mbeshteteset e Kokes ne Sediljen e Pasme me Palosje Manuale
 • Inserte Alumini “Iron Ore”
 • Pasqyra Kortezie me Ndricim tek Mbrojteset nga Dielli
 • Mbajtes Bilete Parkimi
 • Timon me Veshje Lekure dhe Insert Dekori, me 3 Krahe
 • Leva e Marshit me Veshje Lekure me Insert Dekori
 • Tapete Kembesh prej Stofi
 • Pragjet e Dyerve Metalike me Mbishkrim Volvo
 • Ndricim Ambienti Mid Level
 • Kit Riparimi Gome
 • Mbulese Bagazhi, Manuale
 • Canta e Ndihmes se Shpejte
 • Trekendesh Emergjence
 • Shina me Shkelqim te Integruara ne Cati
 • Parakolpet dhe Pragjet ne Ngjyren e Automjetit
 • Dorezat e Dyerve ne Ngjyren e Automjetit
 • 2 Marmita Rrethore te Dukshme, me Veshje Kromi
 • Pasqyrat e Jashtme ne Ngjyren e Automjetit
 • Feneret LED Midrange me Mekanizem Pastrimi
 • EBL Drite Emergjente Frenimi
 • Kufizues Shpejtesie i Adaptueshem
 • Pilot Automatik
 • Collision Mitigation Support, para
 • Lane Keeping Aid
 • Asistent Parkimi Prapa
 • Hill start assist
 • Hill Descent Control
 • Sensor Shiu
 • Airbag Ballore dhe Anesore per Shoferin dhe Pasagjerin Para
 • Airbag Anesore Perde, Para dhe Prapa
 • Airbag per Gjurin e Shoferit
 • Sediljet Para me Mbrojtje per Zverkun
 • Celes per C’aktivizimin e Airbag te Pasagjerit Para
 • Paratensionues Piroteknik per Rripat e Sigurimit
 • Kapese ISOFIX ne Vendet Anesore te Sediljes se Pasme
 • Sistem Inteligjent Informacioni per Shoferin
 • Audio High Performance, AUX, USB, Bluetooth
 • Timon Multifunksional
 • Funksion Foles Komandues
 • Start/Stop
 • Serbatori 60 l
 • Shasi Dinamike
 • Disqe 18” Alumini, 235/60 Momentum
 • Sistem Monitorues i Presionit te Gomave
 • Manual Dixhital Perdorimi
Opsione Shtese
 • Ngjyra OSMIUM GREY
 • Sediljet Lekure MORITZ ANTHRACITE

 

 • Paketa NAVI TECH
 • Sistem navigimi 3D
 • Integrim per smartphone
 • Driver Display 12’

 

 • Paketa LIGHTING
 • Fenere me larje me presjon te larte
 • Drita mjegulle LED me kthim
 • Drita ful LED me kthim dhe perkulje
 • Ndricimi I interiorit High Level

 

 • Paketa Park Assist
 • Sensore parkimi para dhe prapa
 • Kamera e pasme

 

 • Paketa WINTER                                                                               
 • Sediljet e para me ngrohje
 • Fshireset e xhamit para me ngrohje

 

 • Paketa DRIVER ASSIST
 • IntelliSafe Surround – BLIS – Blind Spot Information System, Rear Collision Warning & Mitigation,
 • Cross Trafic Alert
 • IntelliSafe Assist – Pilot Assist & Adaptiv Cruise Control

 

 

 • Pasqyra te brendshme dhe te jashtme fotokromatike
 • DAB
 • Xhami perpara me rezistence
 • Ganxhe e pasme me palosje elektrike
Informacion i përgjithshëm
€46,900
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 108874km
Viti 2019
Motorri 2.0 - 190HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Osmium Grey
Ngjyra Brenda: MORITZ ANTHRACITE
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay