Volvo XC60 D4 Inscription FWD

Volvo XC60 D4 Inscription FWD

Opsione Baze
 • Normative EURO 6
 • 5 Vende
 • Transmision Automatik me 8 Shpejtesi
 • Klimatizator Automatik me 2 Zona Temperature
 • Clean Zone AQS
 • Sensor Lageshtie
 • Paraventilim dhe Ngrohje e Zgjatur pas Fikjes se Motorrit
 • Daljet per Ujin e Xhamave te Integruar ne Fshirese
 • Pult me Veshje Lekure
 • Mbyllje Qendrore
 • Xhamat Anesore dhe te Pasem te Temperuar
 • Ekran Dixhital 12,3” per Instrumentat
 • Sedile e Shoferit me Komandim Manual dhe Rregullim Elektrik te Lartesise
 • Sedilja e Pasagjerit me Komandim Manual dhe Rregullim Elektrik te Lartesise
 • Rregullim Elektrik me 4 Menyra per Mesin
 • Zgjatje Manuale e Uleses se Sediljes se Shoferit
 • Zgjatje Manuale e Uleses se Sediljes se Pasagjerit Para
 • Palosje Manuale per Sediljen e Pasme
 • Mbeshtetese Krahu Qendrore Para me Mbajtese Gotash dhe Vend Magazinimi
 • Mbeshteteset e Kokes ne Sediljen e Pasme me Palosje Manuale
 • Inserte Dekori Druri
 • Tavani me Veshje Ngjyre te Zeze
 • Pasqyra Kortezie me Ndricim tek Mbrojteset nga Dielli
 • Mbajtes Bilete Parkimi
 • Pasqyra e Brendshme Fotokromatike
 • Pragjet e Dyerve Inscription
 • Ndricim Ambienti Mid Level
 • Kit Riparimi Gome
 • Mbulese Bagazhi, Manuale
 • Canta e Ndihmes se Shpejte
 • Trekendesh Emergjence
 • Shina me Shkelqim te Integruara ne Cati
 • Maskarino Inscription
 • Kornize Metalike ne Dritaret
 • Parakolpet dhe Pragjet ne Ngjyren e Automjetit
 • Dorezat e Dyerve ne Ngjyren e Automjetit
 • 2 Marmita te Integruara
 • Pasqyrat e Jashtme ne Ngjyre te Argjendte Mat
 • Pasqyrat e Jashtme me Palosje Elektrike
 • Feneret LED Midrange me Mekanizem Pastrimi
 • EBL Drite Emergjente Frenimi
 • Sistem Elektrik Drejtimi, me Menyra Personale
 • Menyra Guide te Personalizuara
 • Kufizues Shpejtesie i Adaptueshem
 • Pilot Automatik
 • Collision Mitigation Support, para
 • Lane Keeping Aid
 • Asistent Parkimi Prapa
 • Hill start assist
 • Hill Descent Control
 • Sensor Shiu
 • Airbag Ballore dhe Anesore per Shoferin dhe Pasagjerin Para
 • Airbag Anesore Perde, Para dhe Prapa
 • Airbag per Gjurin e Shoferit
 • Sediljet Para me Mbrojtje per Zverkun
 • Celes per C’aktivizimin e Airbag te Pasagjerit Para
 • Paratensionues Piroteknik per Rripat e Sigurimit
 • Kapese ISOFIX ne Vendet Anesore te Sediljes se Pasme
 • Sistem Inteligjent Informacioni per Shoferin
 • Audio High Performance, AUX, USB, Bluetooth
 • Timon Multifunksional
 • Funksion Foles Komandues
 • Start/Stop
 • Serbatori 60 l
 • Disqe 19” Alumini, 235/55 Inscription
 • Sistem Monitorues i Presionit te Gomave
 • Manual Dixhital Perdorimi
 • Ngjyra Black Stone Solid
 • Sedilje lekure Anthracite Moritz
 • Integrim per smartphone
 • Sistem navigimi 3D
 • Sediljet e para me ngrohje
 • Fshireset e xhamit para me ngrohje
 • Sensore parkimi para dhe prapa
 •  Kamera 360 grade
 • IntelliSafe Surround
 • BLIS
 • Blind Spot Information System, Rear Collision Warning & Mitigation,
 • Cross Trafic Alert
 • IntelliSafe Assist – Pilot Assist & Adaptiv Cruise Control
Informacion i përgjithshëm
€54,500
€44,900
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 46,107km
Viti 2019
Motorri 2.0 - 190 HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Black Stone
Ngjyra Brenda: Anthracite Moritz
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: FWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay